Хипнозата на нелюбовта Какво ви трябва от тези, които не

...
Хипнозата на нелюбовта Какво ви трябва от тези, които не
Коментари Харесай

Какво толкова ви трябва от тези, които не ви обичат и не ви ценят

 Хипнозата на нелюбовта

Какво ви би трябвало от тези, които не ви ценят и не ви обичат? Иска ви се да ви оценят и обикнат? Наистина ли се надявате, че тези, които са ви обидили, разстроили, наранили и са се пробвали да ви причинят болежка без никаква причина, могат да трансформират отношението си към вас, в случай че се постараете? Ще се пробвате да им се харесате?

Знаете ли, не губете времето и силата си. В това време хората, от които се нуждаете, минават около вас. С които ще бъдете щастливи и свободни.

Просто не ги виждате, пробвайки се настойчиво да „ изграждате взаимоотношения “ със завистливи, зли или глупави хора, които може въобще да не могат да обичат, оценят или схванат.

Не губете време и сила. Не хвърляйте нито перли, нито хайвер. Не практикувайте вежливост и разнообразни способи да угаждате и да заслужавате положително. Така можете да прекарате целия си живот – в тези старания.

Няма значение дали са родственици, познати или сътрудници във „ връзки “, сътрудници, съседи, анонимни консуматори от мрежата – не губете време и старания.

Да не се цени и да не се обича може единствено този, който е разполагаем, който е наоколо, който има потребност от него и зависи от него. Някой, за който това е значимо.

Затова оставете всичко. Във връзките. Спрете да бъдете обект на злост и обезценяване. И това няма да има нищо общо с вас.

Емоционално, морално, физически се отдалечете от тях. Спрете да мислите за тях, да полагате старания и да говорите с тях. В краен случай отговаряйте с „ да “ или „ не “, в случай че е належащо.

Ако не можете да си тръгнете физически, напуснете душевен. Ментално. Емоционално. Оказвайте опозиция на въздействието.

Едва тогава ще имате време и сили да погледнете други хора и да започнете да поддържате връзка с тях. Нормално е да поддържате връзка с естествени хора. Те съществуват. Има и една загадка: те са повече.

Вие не ги виждате, тъй като сте в положение на внушаемост, фокусирали сте се върху ослепителен обект, върху махало, върху тези, които не ви ценят, не обичат и ви предизвикват премеждия. Вие сте фокусирани върху това страдалчество и не виждате нищо към себе си.

Това е внушаемост на девалвацията и неприязънта. В такава внушаемост се попада още в детството. И по-късно хората попадат в еднакъв капан от самото начало. Но е по-добре просто да си тръгнете.

Дори краткотрайната тиха и спокойна самотност е по-добра от такова другарство. И тогава способността да виждате естествения свят и естествените хора ще се върне при вас. За тези, Които са способни да схванат, оценят и обичат. Много са. И можете да намерите своите хора. Да Ги Виждате.

econet

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР