Хипнотичната атака от разстояние и през препятствия е много трудна

...
Хипнотичната атака от разстояние и през препятствия е много трудна
Коментари Харесай

Как да се предпазим от хипноза

Хипнотичната офанзива от разстояние и през трудности е доста сложна за осъществяване. Действието на хипнозата е ориентирано към машинация на възприятията. Най-добрият метод да бъде избегнато такова влияние е то да бъде разпознато в ранен етап и на момента да се махнете оттова. В противоположен случай е невероятно елементарен човек да противостои на хипнотизатор.

Как да разпознаете хипнотизатора? Когато желае да откри контакт с вас той заема вашата поза и диша в ритъма на вашето дишане. Това се назовава конфигурация. Хипнотизаторът приказва, когато вие издишате, имитирайки вашата вътрешна тирада. Общуването с този човек носи наслаждение, тъй че бъдете доста деликатни.

Много публикуван способ на внушаемост е осведомителното натоварване. Ако вашият събеседник внезапно усилва ритъма си на говорене и вие не можете да го разберете, бъдете нащрек. Словесният поток ще прикове цялото ви схващане. Така той ви настройва.

 Как да се предпазим от внушаемост

В положение на внушаемост съзнанието се трансформира. Характерна е неочаквана унесеност, която в случай че човек осъзнае, може да преодолее и по този метод да избегне идващия стадий на хипнотизирането.

Друг симптом за транс е, когато човек се държи външно като латентен. Мускулите на лицето се отпускат, лицето е по-симетрично. Асиметрията на будния човек е обусловена от напрегнатите по друг метод мускули. Дишането при внушаемост става по-дълбоко, позата на човек е неподвижна.

Ако подозирате, че някой ви подлага на насилствена внушаемост, пробвайте едно изпитано средство. Започнете да си пеете мислено някоя запаметяваща се мелодия. Така хипнотизаторът ще усети проблем и енергийния му поток ще се разбие.

Много малко предпазен от внушаемост е спящия човек. За да се предпазите би трябвало да изключите достъпа на външни хора до вас и вашето семейство. Това не постоянно е елементарно, изключително при пътешестване, в хотел, на отмора. Старайте се да не заспивате в наличието на непознати хора.

Важно е да знаете, че на човек може да му се внуши всичко, както и всяка болест. Може да му се внуши оплешивяване, рак, тумори. Бъдете доста деликатни и се предпазвайте от странни хора.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР