Хипхоп и денс-динозавърът Turbo B от легендарния дует Snap! е

...
Хипхоп и денс-динозавърът Turbo B от легендарния дует Snap! е
Коментари Харесай

Turbo B от Snap! идва в дъбравата над Благоевград

Хипхоп и денс-динозавърът Turbo B от именития дует Snap! е огромната звезда на следващия " Дъбрава фест ".

Клуб Z неколкократно писа за приятното събитие край Благоевград, което се бори сполучливо за свое място под слънцето, макар натоварения фестивален и концертен живот в страната.

Тази година на 2 и 3 септември 2022 година на познатото място до кметството в село Дъбрава ще се организира обичайният фест, проведен от Община Благоевград и Асоциация за развиване на българското село.

В първия ден сцената е заето от продуцента, звуков инженер и диджей D-Trax, а след него - от Deep Zone с DJ Диан Соло и Надя. Хедлайнер точно тогава е Turbo B от Snap!.

Втората вечер - на 3 септември, е непокътната за рок, като обичайно на сцената ще излезе благоевградската тайфа Black Rose. Отново ще бъде обещано поле за изява и на млади гении, като ще слушаме Electric Roxy.

Хедлайнери тук ще са Eurosmith – първата европейска " трибют "  група, основана през 1997 година с поддръжката и съдействието на Aerosmith. Италианците даже са близки с " оригиналите " си и ги имитират изцяло.

Това е 7-о издание на феста, който като доста други също пострада и не се състоя през 2021 година Само тя бе " нулева " поради пандемията от ковид.

Традиционно входът на красивата поляна е свободен.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР