Химическият завод Кримски титан в град Армянск на временно окупирания

...
Химическият завод Кримски титан в град Армянск на временно окупирания
Коментари Харесай

Партизани разкриха секретна информация за минирания от руснаците завод „Кримски титан“

Химическият цех " Кримски исполин " в град Армянск на краткотрайно окупирания от Русия украински полуостров Крим е под необикновен режим на надзор от страна на съветските военни, заяви сътрудник на партизанското придвижване " Атеш ", представен от Униан.

" Като цяло обстановката в града е напрегната. Армянск е наводнен от сили на окупаторите, голямо количество сътрудници на ФСБ – безусловно във всички институции. Полицаите от районния отдел са в засилен режим. Грэдът е в алената зона на риска, в този момент няма опция за независимо разминиране на " Титан ". Заводът е под необикновен режим на надзор от военните. Внедряването на спомагателни сътрудници в завода е мощно усложнено. Налага се да се минава през детайлни инспекции. " – отбелязва сътрудникът на „ Атеш “.

Той добавя, че в близките села са ситуирани „ квартиранти-офицери " и че ремонтът на взривения от украинските сили Чонгарски мост продължава:

" На място идваха Гоблин и Салдо. Охранява ги ЧВК " Конвой ". Съдейки по всичко, Салдо (политикът Владимир Салдо, колаборационист, шеф на окупационната власт в Херсонска област – б.р.) в този момент е в Крим. " – споделя партизанинът от „ Атеш “.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР