Химическата атака в сирийския град Дума през април 2018 г.

...
Химическата атака в сирийския град Дума през април 2018 г.
Коментари Харесай

Химическата атака в Дума е била постановка, обявиха от Би Би Си

Химическата офанзива в сирийския град Дума през април 2018 година е била медийна режисура, призна продуцент от новините на Би Би Си. Заради нападението Съединените щати нанесоха ракетен удар по цели в Сирия.

В известие в обществените мрежи продуцентът споделя по какъв начин кино екипи са подготвили сцените в болничното заведение, където са били откарани потърпевшите хора. За подозренията за операция още тогава писаха няколко самостоятелни западни публицисти. Заснетите деца и родители също свидетелстваха по-късно, че за присъединяване в фотосите са им били раздадени дарове и лакомства.
Международните специалисти по химическите оръжия дойдоха в Дума След закъснение от една седмица инспекторите взеха проби от едно от местата на хипотетичната химическа офанзива от 7 април
„ В резултат на откровената огромна операция по територията на суверенната Сирийска арабска република беше нанесен масиран ракетен удар. Тогава разкрихме имитация и разказахме за технологията на нейната режисура, както и за печалните резултати, до които тази имитация доведе”, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР