Хиляди са доброволците, които събират в цялата страна и в

...
Хиляди са доброволците, които събират в цялата страна и в
Коментари Харесай

Възраждане: Ще има референдум за еврото на пук на душманите

Хиляди са доброволците, които събират в цялата страна и в чужбина неорганизирано от нас ", посочи Костадинов

" За предходната седмица, макар неприятните климатични условия, общият брой на подписите, който е събран, е 51 хиляди, с което дотук подписите на „ Възраждане “ стават 153 хиляди за първите три седмици ". Това съобщи на брифинг в Народното събрание водачът на партията Костадин Костадинов по отношение на подписката за референдум за опазване на българския лев.

Той изясни, че това са подписите, събрани единствено и само от „ Възраждане “ на пунктове на „ Възраждане “. " Хиляди са доброволците, които събират в цялата страна и в чужбина неорганизирано от нас ", посочи Костадинов. Той сподели, че подписи събират и цивилен организации, които партнират на инициативния комитет.

" С тези темпове единствено събраните от „ Възраждане “ подписи след седем седмици ще бъдат 500 хиляди ", счита Костадинов. Подписката на партията за народен референдум по отношение на запазването на българския лев стартира на 11 януари.

Попитан какви са упованията им от новия длъжностен кабинет, Костадинов разяснява, че нямат такива, тъй като сега главната им цел е референдумът, оповестява Българска телеграфна агенция.

Според него най-големият триумф на 48-ото Народно заседание е общата декларация за предоговаряне на проекта за възобновяване и резистентност в частта му за енергетиката. Като огромен триумф Костадинов уточни и декларацията по отношение на ескалиращите нападателни антибългарски прояви в Република Северна Македония.

По думите на Костадинов огромният неуспех е правосъдната промяна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР