Хиляди родители и настойници могат да видят прекратяване на искането

...
Хиляди родители и настойници могат да видят прекратяване на искането
Коментари Харесай

HMRC Предупреждение за детски надбавки, тъй като плащанията може да спрат за хиляди родители следващия месец

Хиляди родители и настойници могат да видят преустановяване на настояването си за детски надбавки в края на идващия месец.

Детските надбавки си заслужават £25,60 на седмица за вашето първо дете, по-късно £16,95 на седмица за всяко в допълнение дете, което може да имате. Плаща се на всеки четири седмици. Трябва да носите отговорност за лице под 16-годишна възраст, с цел да поискате детски надбавки – все пак може да можете да продължите да подавате молби, до момента в който детето ви навърши 20 години.

За да извършите това, детето ви би трябвало да е в утвърдено обучение или образование. Това може да включва A-Levels, NVQ или даже домашно обучение, само че не включва академични или BTEC квалификации. Можете да видите цялостен лист по-долу. HMRC ще ви изпрати писмо с въпрос дали детето ви към момента е в постоянно образование, когато навърши 16 години.

Ако отговорът е да, би трябвало да отговорите или да уведомите HMRC на GOV.UK преди август 31 след 16-ия рожден ден на вашето дете. Когато детето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР