Хиляди протестират за прекратяване на огъняВ отговор лейбъристът от задната

...
Хиляди протестират за прекратяване на огъняВ отговор лейбъристът от задната
Коментари Харесай

„Това са маршове на омразата“: Министърът на вътрешните работи атакува пропалестинските протести, тъй като нивото на терористична заплаха в Обединеното кралство остава „значително“

Хиляди стачкуват за преустановяване на огъня

В отговор лейбъристът от задната пейка Азал Хан сподели, че етикетът на вътрешния министър на маршовете бяха „ неискрени, рискови и надълбоко противоречащи на правото, което всички ние държим да протестираме “.

Броят на хората, събрали се в столицата в символ на митинг против войната Израел-Хамас през последните два уикенда, доближи общо към 100 000.

В събота силите арестуваха общо девет души - двама по съмнение за нахлуване над служители на реда и седем за хипотетични нарушавания на публичния ред - до момента в който Газа е обсадена от Израел и подложена на въздушна бомбардировка. < /p>

Други две дами бяха арестувани по съмнение в подбудителство на расова ненавист в неделя сутринта след случай на площад Трафалгар.

Изображение: Пропалестинско шествие в централен Лондон

Нивото на терористична опасност в Обединеното кралство не се покачва

След полемиките в понеделник равнището на терористична опасност в Обединеното кралство към момента не е нараснало.

Г-жа Брейвърман сподели, че Съвместният център за разбор на тероризма (JTAC) поддържа равнището на опасност от интернационалната тероризъм като „ забележителен “.

Решението беше взето, макар че комисарят на столичната полиция сър Марк Роули предизвести в неделя, че тероризмът се „ форсира “ от събитията в Близкия изток, защото той изрази угриженост по отношение на „ държавни закани от Иран “.

Прочетете повече от Sky News:
Израелските военни интервенции в Газа „ ще ескалират “
Британците, хванати в капан в Газа, „ могат да бъдат класифицирани като заложници “
В болничното заведение в Газа където се подслоняват стотици

Гневът беше ориентиран към полицейските сили на сър Марк, откакто те споделиха, че не са разпознали никакви закононарушения от клип на митинг, в който член на тълпата може да бъде чут да скандира думата „ джихад “.

Използван е и напевът „ от реката до морето Палестина ще бъде свободна “.

Някои го поясняват като апел за поддръжка на палестинския народ, а други настояват това е искане за разрушаването на Израел, като Лигата за битка с клеветата споделя, че това е антисемитски девиз.

„ Обединеното кралство може да бъде по-рязко в метода, по който се оправяме с екстремизма “

Г-жа Брейвърман също е жигосала скандирането преди този момент като антисемит и прикани полицията да схване „ метод на нулева приемливост “, до момента в който Даунинг Стрийт не стигна толкоз надалеч, като сподели, че това е „ надълбоко обидно скандиране за мнозина “ в понеделник.

Сър Марк добави, че макар че Обединеното кралство има постоянни закони за справяне с закононарушенията от ненавист, има „ пропуск “, когато става дума за екстремизъм.

Г-жа Брейвърман сподели, че в случай че има потребност законът да се промени, тя „ не би го направила колебайте се да действате ".

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР