Хиляди потребители в Съединените щати, Канада и редица държави от

...
Хиляди потребители в Съединените щати, Канада и редица държави от
Коментари Харесай

Екс се срина за хиляди потребители в САЩ, Канада и Европа | Постепенно достъпът беше възстановен тази сутрин

Хиляди консуматори в Съединените щати, Канада и редица страни от Европа оповестиха в ранните часове на днешния ден за проблеми със свързването със обществената медийна платформа X " Екс ", известна преди като Twitter, заяви уебсайтът за следене на спиранията Downdetector.com.

Downdetector наблюдава спиранията посредством сравнение на доклади за положението от няколко източника, в това число от консуматори.

Над 45 000 консуматори оповестиха за спирания до 07.00 часа сутринта централноевропейско време, от които 71% имаха проблеми при потреблението на приложението, а останалите 29% записаха усложнения при потреблението на уеб страницата и връзката със сървъра.

Редица консуматори в Южна Америка, Близкия изток и Азиатско-тихоокеанския район също оповестиха за сходни проблеми.

Междувременно достъпът до платформата " Х " беше възобновен световно, откакто по време на пика на спирането над 77 хиляди потребителите в Съединени американски щати и хиляди консуматори в Канада, Англия, Франция и други страни осведомиха за проблеми с достъпа както до " X ", по този начин и до " X Pro ", по-рано прочут като TweetDeck.

Причината за спирането, което стартира малко след 05.00 часа по Гринуич, към момента не е известна.

По време на срутва потребителите на " X ", благосъстоятелност на милиардера Илон Мъск, изпитаха неспособност да преглеждат изявления, получавайки единствено известието: " Добре пристигнали в X! ", до момента в който потребителите на " X Pro " виждаха известие, което гласеше " Изчакване на изявления ".

Социалната медийна платформа беше изправена пред катаклизми и неустановеност след придобиването ѝ от Илон Мъск за 44 милиарда $, което докара до съкращения, в това число на голям брой инженери, виновни за отстраняването и предотвратяването на спирания на услугите, показаха източници на организация Ройтерс.

Междувременно, потребителите на " Х " използваха конкурентното приложение Threads на компанията Meta, с цел да разискват спирането, цитирайки компликации при достъпа до изявления, отговори и профили в " X ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР