Хиляди коледни писма, картички и подаръци няма да пристигнат навреме

...
Хиляди коледни писма, картички и подаръци няма да пристигнат навреме
Коментари Харесай

Стачки блокираха пощи, транспорт и летища във Великобритания

Хиляди коледни писма, картички и дарове няма да дойдат в точния момент у нас

Хиляди писма и пратки идват и отпътуват от България в навечерието на Коледа. С тях разпилените по света фамилии се пробват да доставят наслада на околните си, откакто не могат да честват дружно. От „ Български пощи “ обаче оповестиха, че се чака да има закъснение на писмата и колетите от и за Англия поради стачка на английските пощальони. Как се отразяват стачките в Англия описват Румяна Попова и Павлина Трифонова по

Синът на 60-годишната Веселина от врачанското село Баница и цялото му семейство са в Англия от 5 години. Няма да си идват за празниците, само че в мислите си тя и в този момент е подготвена да подреди менюто по негов усет.

За да е сигурен, че майка му има средства да се грижи добре за себе си и с цел да не закъсняват паричните преводи поради стачки на куриерите, синът непосредствено ѝ превежда по карта. Веселина признава, че постоянно се тормози за децата и внуците си поради стачкуващите транспортни чиновници. Но синът ѝ е безапелационен - фамилията му се усеща по-добре в Англия, в сравнение с в България.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР