Хиляди хора се включиха в празника, посветен на Международния ден

...
Хиляди хора се включиха в празника, посветен на Международния ден
Коментари Харесай

Туристически празник в местността Божурица

Хиляди хора се включиха в празника, отдаден на Международния ден на труда - 1 май. Той е проведен от Туристическо сдружение „ Бонония”, взаимно с Община Видин. На събитието участваха националният представител Владимир Тошев, заместник-кметовете инж.Цветан Асенов, Венци Пасков и секретарят на Общината Иванела Андреева.
Д-р Борислав Милчев, ръководител на Управителния съвет на сдружението, означи, че концепцията за провеждането на туристическия празник е да бъде възобновена една прелестна позабравена традиция - феновете на природата да посещават местността и да се забавляват навън.
От името на кмета на Община Видин Огнян Ценков, Венци Пасков приветства с думите: " Сигурен съм, че на този ден слагаме едно ново начало и традицията ще просъществува дълги години с напъните на всички нас.Доказателство за това са многото жители, пристигнали през днешния ден на празника. Община Видин изцяло поддържа начинанието на сдружение „ Бонония “. Нека дружно да се насладим на хубавото време и на разнообразните атракции. "
В рамките на спортно-туристическия ден бяха проведени безвъзмездни занимания за представителите на всички генерации – прекосяване по екопътека, разходка с балон, въжен трамвай, разнообразни игри, национални хора, електрически колелета, както и надпревари по планинско колоездене и пейнтбол. Отличилите се в тях бяха наградени с грамоти, обезпечени от Туристическо сдружение „ Бонония”.
За искащите да се включат в самодейността бе обезпечен и безвъзмезден превоз.
Празникът продължи с доста въодушевление и забавление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР