Хилда Казасян дълги години води война с излишните килограми. От

...
Хилда Казасян дълги години води война с излишните килограми. От
Коментари Харесай

Разкриха тайната рецепта за красота на Хилда Казасян

Хилда Казасян дълги години води война с непотребните килограми. От известно време насам обаче певицата е разкрила верния метод. Тайната ѝ се крие в специфичен тип вода, която пие 7 дни в месеца. Резултатите от нея са зашеметяващи. Става дума за малко познатата у нас стафидена вода.

Невероятното лечебно средство, като се изключи че оказва помощ за събаряне на килограми, прочиства черния дроб и дебелото черво. Най-хубавото е, че всеки може да си я разреши. За Хилда е същинско наслаждение да си подготвя неповторимата вода, която има прелестен усет и аромат.
-->
Тя се прави от към 400 мл вода и 150 г тъмни стафиди. Водата се кипва на котлона, без да завира. В този миг се прибавят стафидите. Сместа се оставя да ври към двадесет минути. След събаряне от котлона водата се прецежда през цедилка и се изпива. Задължително е да изпиете цялата течност на гладно, най-малко половин час преди закуска. Процедурата се повтаря в границите на една седмица. Може и по-малко, само че резултатът на филтриране и намаляване няма да е същият. Единственото наложително изискване е стафидите да са тъмни. Причината е, че те са единствените естествени. Цветът на златистите е получен вследствие на химична обработка и резултатът им просто не е същият.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР