Хигиена, хигиена и пак хигиена - повече от 8 месеца

...
Хигиена, хигиена и пак хигиена - повече от 8 месеца
Коментари Харесай

Антибактериалните средства могат да доведат самоунищожаване на клетките ни и рак: какво да правим с - slava.bg

Хигиена, хигиена и отново хигиена - повече от 8 месеца живеем с този лозунг. "Отровата е в дозата ", споделят опитни отровители като античните римляни. В днешния ни лайфхак подчертаваме точно на това, тъй като актуалните учени предизвестяват, че не е целесъобразно да се употребяват толкоз нашумелите с ковид антибактериални препарати за персонална и домашна непорочност и козметика.

Внимание: има ги в много кремове и дезодоранти, които употребяваме. Триклозан има даже в пастите ни за зъби, приборите, пластмасата, играчките. В антивирусна карантина това, което преди ни е предписание по-силни, в този момент може напряко да ни убива, не дай, Боже.

Причината е, че антибактериалните артикули, поради избрани техни съставки, в случай че се има вяра на резултатите от проучванията на американските специалисти от Северозападния университет в Съединени американски щати, Антисептиците, гласи техният извод, убиват част от първото потомство микроби, само че ги ваксинират против нас - по този начин идващите проникват гладко. Те задействат в нашите кафези стратегия за самоунищожаване.

Като по този метод, вместо да ни оказват помощ за отбрана, отварят необятно вратите за нашествието на врага - пакостник с неговата рискова зараза. Да не приказваме, че всичко това може да се окаже и канцерогенно. Оставете другото и вероятните закани, тези субстанции доста пречат на лекарите, когато се постанова да ни избавят.

Ето и част от аргументите лекарите да НЕ предлагат да вършим предварителна защита и профилактика против корона с антибиотици, тъй като и те са с триклозан.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР