Хейтът само ми вдига хонорара, убедена е 22-годишната пловдивчанка Венцислава

...
Хейтът само ми вдига хонорара, убедена е 22-годишната пловдивчанка Венцислава
Коментари Харесай

Най-непокорната Мис България не обича женските глезотии



Хейтът единствено ми подвига хонорара, уверена е 22-годишната пловдивчанка Венцислава Тафкова



Естествена и непринудена, 22-годишната Венцислава Тафкова е най-непокорната Мис България, за която може да се сетите. Нарича себе си „ мъжкарана “ и се присмива на девойките вид „ принцеси “. Не обича да носи рокли, а дънки и кецове. Красивата пловдивчанка е бойна натура, привикнала да побеждава. Нерядко това <210> навлича неприятности, които отстрани с възприятие за комизъм, увереност и огнен характер.

Мис България 2020 постоянно се е чудила що за дами са тези, които не търсят професионална реализация, а през целия ден висят на маникюр, педикюр и прически. Любимите на множеството дами процедури са същинско изтезание за Вени. Да се кипри и да гледа два часа в една точка е немислимо за дейна персона като нея. Не я свърта на едно място, по тази причина девойките от салоните за хубост прибягват до хитрости единствено и единствено да укротят нетърпеливия <210> манталитет. Налага се да я прилъгват като дребните деца, само че не с играчки, а с фрешове, кафета и забавни диалози. „ Трудно изкарвах часовете в учебно заведение. Губех централизация на 10-ата минута. Много неизвинени отсъствия трупах, няма какво да неистина. Вечно си измислях, че ми е неприятно, примирам, нещо се случва, с цел да може просто да си потегли “, спомня си миската.



Другата <210> уплаха са тесните пространства. Пробните в мола я изнервят и потискат, по тази причина никак не му мисли, а се съблича по средата на магазина. Никак не е срамежлива. „ Отвън минават хора, зяпат и не имат вяра на очите си. Ей по този начин се продава стока за нула време “, смее се Вени. След като уговорките <210> към Мис България приключат, би се снимала и в еротично списание. Според нея голотата може да бъде пошла и евтина, само че също класна и сексапилна. Дреха, струваща 5 лв., би стояла скъпо, в случай че я облече дама със жанр, счита хубавицата.



Йо-хо-хо и половин ампула хиалурон

Според нея нито една Мис България не е била пощадена от рецензии. „ За Антония Петрова споделяха, че е крокодил. Тамара Георгиева има извънредно тяло, шапка <210> смъквам, само че я нападнаха за носа <210>. Теодора Мудева бе изцяло естествена и може би тъкмо поради това никой нищо не разбра и не чу за нея. Хората споделиха, че е доста красива, само че <210> липсва нещо. Няма угодия! Явно в България се пробива точно със скандал. Колкото и просташко да звучи, тъкмо моите устни, за които ме нападнаха, ме направиха известна. Моят половин милилитър хиалурон “, споделя Венцислава. И твърди, че въобще не държи да се харесва на всички. Още повече откакто на състезанието Мис България авторитетно и образовано жури е решило, че печели всред всички други девойки. „ Този хейт единствено ми подвига хонорара. Нека да не престават - нямам срещу “, отсича самонадеяно младата дама.



Да пропиеш ракия в „ Черешката “

Едно от най-вълнуващите завършения за Вени е присъединяване <210> в кулинарното риалити по Нова телевизия „ Черешката на тортата “. В продължение на 5 дни пътува сред София и Пловдив и снима по 15 часа дневно. С ръка на сърцето твърди, че се е справила най-добре от всички участници.

„ Що шкембета се наложи да опитам през тази седмица - през живота си не съм виждала толкоз на едно място. Пих за първи път ракия и водка, ядох език “, споделя през смях Мис България. Категорична е, че водката, ракията и шкембето не са спечелили сърцето <210>. Може да се прежали само за езика, подготвен от Владимир Зомбори. Актьорът я спечелил и с портрета, който <210> нарисувал.

„ Поддържаме връзка и до през днешния ден. Не чаках, че толкоз разнообразни персони можем по този начин да си паснем, да се харесаме, да имаме какво да си кажем. Сприятелих се най-вече с Ирмена Чичикова и Стефан Щерев, и двамата са невероятни хора. Викаха ми Шоколадовата принцеса, тъй като унищожавах тави с шоколад, торти и всичко сладко, което ми попаднеше пред погледа “, не крие усмивката си красивата пловдивчанка.



Женско царство вкъщи - 5:1 в интерес на дамите

Бащата на Вени не е напълно за завиждане с три дами вкъщи и две женски кучета йоркширски териер за лукс. Преди мечтаел за синове, само че с времето се убедил, че дребната му сладка дъщеря е като за 10 момчета.

Главата на фамилия Тафкови се занимава с хотелиерство. Бабата на Вени - най-хубавата шивачка на булчински рокли в Пловдив, и майка <210>, основават преди време компания за дамско облекло „ Чичолина “.

„ Когато бях дребна, ходех в цеха и кроях роклички за кукли. Може би оттова се появи усетът ми към модата. Мечтаех да се занимавам с облекла и разгласих пред нашите, че ще ставам модел. При мен всичко е непременно. Когато си наумя нещо, би трябвало да стане на секундата. Тормозя и хората към мен с моя характер, хиперактивност, с това, че би трябвало да се свърши на момента “, самокритикува се Вени. Тя учи компетентност „ Туризъм “ и дружно с по-голямата си сестра Любов оказва помощ в фамилния бизнес.

Убедена е, че буйният манталитет ще <210> попречи да завърже сериозна връзка. Не <210> харесва някой да лимитира свободата <210>.



Завистливи дами я плашат с киселина

Като ученичка Вени постоянно става жертва на душевен тормоз от страна на дами. Завистливи девойки <210> кроят какви ли не номера, с цел да я уязвят, само че постоянно удрят на камък. Войнствената тийнейджърка не им се дава. Когато я настъпят, реагира на мига, отстоява себе си.

„ В пубертета са ми се обаждали девойки от скрити телефони и са ме заплашвали. Имала съм и случай да ми звънне връстничка и да ми каже: Внимавай, към този момент няма да си толкоз красива, ще бъдеш залята с киселина. Не ме е било боязън, тъй като бях извънредно оправна. По-скоро тях ги беше боязън от мен “, спомня си Вени.

Съзнава обаче, че множеството деца на тази възраст не са като нея и могат да получат неизлечими контузии. Ставала е очевидец на много неприятни гледки, като да вземем за пример три или четири девойки бият или унижават своя връстничка. Точно по тази причина застава зад идеята „ Не на експанзията сред децата “ в качеството си на Мис България.



Колко коства да си най-красивата българка

Когато преди две години става втора на състезанието Мис Пловдив, татко <210> възкликва: Изобщо не ми се хвали! Или си номер едно, или си нищо. Вместо да я ядоса, това я подтиква и нахъсва. Вени е възпитавана постоянно да е най-хубавата, по тази причина носи по доста дини под мишница. Понякога обаче това рефлектира върху здравето и душeвността <210>, а постоянно се отразява и на спокойствието в фамилията. Първата си купа пловдивчанката печели още на 13.



„ Предложиха ми да вземам участие, доста се чудих, тъй като бях най-малката. Пробвай, ми споделиха от организацията. А аз не се поколебах. И взех, че завоювах. Не го чаках, тъй като имаше по-големи девойки, които бяха доста по-подготвени от мен. Аз за първи път излизах на такава сцена. Казах си - очевидно е моето. И взех решение да продължа “, споделя хубавицата, която се занимава с мода още от пети клас. Едновременно с това е упражнявала съвременен балет. Имала е оферти от фешън организации в Италия, Франция и Китай, само че не се осмелява да се раздели със фамилията си. Не <210> е по усета и това постоянно да се преценява каква храна да хапва, че да не качи няколко грама от горната страна.

„ По едно време доста ми писна и си споделих: Спирам! Вечно да си номер 1, да си супер слаб, постоянно битка с конкуренцията. Приключих за 2 години. А след това инцидентно видях разгласен кастинг за Мис България. Бяха избрали към този момент момиче от Пловдив, по тази причина взех решение да опитвам в Асеновград. Избраха ме там, само че отново не бях сигурна дали да вземам участие в огромния конкурс. Събрах си багажа и отпътувах за Банско, където няколко дни се подготвяхме. До последно не се знаеше дали ще има конкурс поради пандемията. Репетирахме по 10 часа дневно. Запознах се с готини девойки, с които и до ден сегашен подкрепям контакт. В никакъв случай сред нас не е имало злоба и конкуренция. Напротив - сприятелихме се. Конкурсът беше в София. През цялото време ни следяха - походка, по какъв начин изглеждаме без грим, по какъв начин се държим. Останахме две девойки най-после - аз и една шуменка. Шуменката беше страшна кукла, огромна хубавица. Хванахме се за ръка и затаихме мирис. Когато произнесоха моето име, се стреснах и си споделих: Леле, в какво се забърках! “, избухва в смях младата дама.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР