Хейли Болдуин е достатъчно млада, за да си позволява все

...
Хейли Болдуин е достатъчно млада, за да си позволява все
Коментари Харесай

Розова вода, масла и дерма ролер: Арсеналът на Хейли Болдуин

Хейли Болдуин е задоволително млада, с цел да си разрешава към момента по някое прегрешеие към кожата си.

Съпругата на Джъстин Бийбър обаче е доста прецизна в своята бюти рутина, като постоянно употребява масла за лице, с цел да защищити сухата си кожа. Изборът й на козметични артикули също е доста деликатен, като Хейли се старае да заобикаля нездравословните химикали и да употребява органик артикули.

Ето още от нейните правила за хубост:

Никога не пътува с грим

Хейли в никакъв случай не се качва в самолета гримирана. Причината е, че пътуването изсушава кожата и тя избира лицето й да е чисто, с цел да може да нанесе малко масло или да пръсне спрей с розова вода, който хидратира и успокоява. Излишно е да загатваме и че в никакъв случай не си ляга с непочистено лице.

Пестелива в макияжа

“Харесвам минималистичния грим ”, споделя Хейли. Малко коректор, малко пудра, лек цвят на скулите, серпантина и хайлайтър нормално са й изцяло задоволителни. Нейният най-съществен съвет към всяка жена е да открие върху коя своя линия й харесва да подчертава с грима си, без значение дали това е свежестта на кожата, погледът или устните.

 Розова вода, масла и дерма ролер: Арсеналът на Хейли Болдуин

След това открийте кои са най-подходящите артикули тъкмо за тази цел. Така всякога, когато се гримирате, ще сте наясно тъкмо какъв резултат задачите и кои артикули работят, а това ще улесни гримирането и всеки пъ ще го вършиме много бързо.

Дерма ролер

Всяка седмица Хейли употребява дерма ролер. Първо нанася с пръсти серум за лице, след което масажира благодарение на дерма ролера, с цел да подтиква кожата и да улесни проникването на продукта в дълбочина.

Козметика без нездравословни химикали

“Чистотата на козметичните артикули несъмнено е значима за мен. Стремя се да употребявам органични артикули без добавени химикали. И без това околната среда е толкоз нечиста, че е рационално да се стремим най-малко това, което използваме, да е оптимално пречистено ”, безапелационна е Хейли.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР