Хейли Бийбър обещава - Хейли Бийбър изпълнява. Години след като

...
Хейли Бийбър обещава - Хейли Бийбър изпълнява. Години след като
Коментари Харесай

Откраднала ли е Хейли Бийбър гаджето на Селена Гомес

Хейли Бийбър дава обещание - Хейли Бийбър извършва. Години откакто драмата им с Джъстин Бийбър и Селена Гомес по този начин и няма край, моделът най-сетне си призна.
 Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър, Селена Гомес и сантименталната драма посред им
Ще разберем ли истината за драмата сред Хейли Бийбър и Селена Гомес

Когато единствено един Джъстин Бийбър не стига

Вчера стана ясно, че Хейли Бийбър ще разкрие истината за това дали в последна сметка е откраднала гаджето на Селена Гомес в епизод от подкаста Call Her Daddy. И не щеш ли през днешния ден към този момент знаем отговора на този с години обсъден въпрос. Моделът удържа на думата си и напълно намерено показа истината.

" Мога да кажа, изрично, напълно ясно, в никакъв случай не съм била с него, когато той е имал връзка с някого - това е извънредно ", безапелационна е Хейли Бийбър.
 Снимка 589170

В диалога си с водещата тя разкрива още, че характерът ѝ просто не е подобен, че да си разрешава да се забърква в нечия връзка. Поведение, което несъмнено може да бъде за образец на доста дами.

Хейли признава, че демонстрира схващане за мощното внимание към брака им с Джъстин, както и към това, че почитателите към момента не стопират да разясняват предходните му връзки. Особено тази със Селена Гомес - въпреки всичко те двамата бяха гаджета цели осем години и една от обичаните двойки измежду звездите.

След раздялата им през 2018 година обаче и предлагането на Джъстин за брак към новата му другарка Хейли едвам месеци след скъсването, мнозина подхванаха клюки за драма сред тримата. И по-конкретно - в интернет интензивно се обсъждаше, че Хейли надали не е откраднала гаджето на Селена Гомес, написа People.
 Снимка 589169

След като обаче моделът си признава, че в последна сметка в тези изказвания няма нищо правилно, водещата на подкаста няма по какъв начин да не я попита и какво е отношението ѝ към интернет троловете. Точно тези хора, които се занимават с измислянето на драми в онлайн пространството.

" Не сте длъжни да ме харесвате, само че имам вяра, че каквото и да става, постоянно може да има взаимно почитание сред хората ", споделя Хейли.
 Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър и четвъртата годишнина от сватбата им
Хейли и Джъстин Бийбър - четири години по-късно

Специалният ден на фамилията

Думи, които, както и предходните ѝ, звучат като че ли може да се поучим от тях. Хейли просто ни демонстрира, че в нито една обстановка не би трябвало да оставаме длъжни на злобари или още по-малкото на напълно непознати хора. В същото време обаче не трябва и да изневеряваме на правила си, а постоянно да се водим от моралните и етични образци в живота ни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР