Хетафе победи с 1:0 като домакин Валенсия в мач от

...
Хетафе победи с 1:0 като домакин Валенсия в мач от
Коментари Харесай

Хетафе пречупи девет от Валенсия

Хетафе победи с 1:0 като хазаин Валенсия в мач от 16-ия кръг на Ла Лига. Единственото попадение в мача осъществя Борха Майорал, а в основно настоящо лице се трансформира съдията Куадра Фернандес, който сподели 3 червени картона, 2 от които бяха много дискусионни.

В края на първото полувреме на " Колисуем Алфонсо Перес " Валенсия имаше добър късмет, само че удар на Кристиан Москера с глава мина над вратата.

Пет минути след началото на втората част гостите останаха с човек по-малко, откакто Габриел Паулища получи втори жълт картон и по този начин трябваше да напусне прибързано терена.

Останали с човек повече, домакините се хвърлиха в офанзива в търсене на успеха. В 80-ата минута Хайме Мата засече центриране и стреля, само че Георги Мамардашвили избави.

Грузинският вратар на " прилепите " нямаше късмет в 87-ата минута, когато Хуан Иглесиас центрира от дълбочина вляво от вратата на гостите. В наказателното поле на Валенсия най-високо скочи Борха Майорал и вкара гол с глава.

Две минути по-късно Хави Гера остави Валенсия с 9 души на терена поради пряк червен картон. Съдията Куадра Фернандес изтърва мача и в 94-ата минута сподели спорен червен на Домингуш Дуарте от Хетафе.

Домакините обаче не позволиха Валенсия да стигне до гол и по този начин се поздравиха с успеха.

Така Хетафе се завърна на победния път и към този момент има 22 точки, които отреждат на отбора 8-ото място във краткотрайното класиране " Прилепите " са с 3 по-малко и се намират на 10-ото място.
 Лас Палмас - Хетафе 2:0 в мач от Ла Лига
Лас Палмас се оправи с Хетафе

Съставът от Канарските острови завоюва с 2:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР