Хетафе е подал жалба пред комисията на Испанската футболна федерация

...
Хетафе е подал жалба пред комисията на Испанската футболна федерация
Коментари Харесай

Хетафе подаде жалба срещу Реал Мадрид и иска служебна победа

Хетафе е подал тъжба пред комисията на Испанската футболна федерация и в нея са поискали служебна победа против Реал Мадрид. Формалният мотив за това искане е погрешно осъществена промяна, съгласно отборът от мадридското предградие. 

“Лос бланкос ” завоюваха срещата с минималното 1:0 с попадение на Марко Асенсио в 70-ата минута. В 84-ата минута Едуардо Камавинга изиска промяна, откакто бе изритан край тъчлинията. По това време Карло Анчелоти към този момент бе взел решение на терена да се появи Алваро Одриосола, който трябваше да размени голманстора Асенсио и бе вдигната табелката за това. В придвижване обаче решението бе променено и терена напусна Камавинга, който бе получил удар. 
 Експериментален Реал Мадрид измъкна успеха против Хетафе Експериментален Реал Мадрид измъкна успеха против Хетафе
Вестник “АС ” обаче твърди, че жалбата към този момент е препратена към комисията в Мадрид, само че на процедура е малко евентуално да се стигне до съществено развиване по проблема, а обстановката ще бъде приема като незначителна и без отношение към крайния резултат, с цел да се стигне до крайни дейности и служебна победа с 3:0 за Хетафе.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР