Херцогинята на Съсекс се срещна с легендарната активистка за равноправие

...
Херцогинята на Съсекс се срещна с легендарната активистка за равноправие
Коментари Харесай

Щастлива у дома: Меган Маркъл посрещна специален гост пред камерите вкъщи и похвали принц Хари

Херцогинята на Съсекс се срещна с именитата активистка за пълноправие сред половете Глория Стайнъм вкъщи. Техният диалог във връзка идните избори в Съединени американски щати се реализира с помощта на MAKERS Women – платформа в поддръжка на дамите, която им разрешава да споделят своите истории.



Записът ни разрешава и взор към къщата на Меган Маркъл в Монтесито, Калифорния, който споделя дружно със брачна половинка си принц Хари и техния наследник Арчи. Херцогинята одобри Стайнъм в градината си, където двете съблюдаваха нужната отдалеченост, седнали край дребна дървена маса.

A post shared by (@makerswomen) on Aug 25, 2020 at 12:32pm PDT

„ Мег, добре пристигнала вкъщи! Толкова се веселя, че си си у дома “, споделя 84-годишната феминистка икона в малко черно-бяло видео, а Меган дава отговор: „ Аз също, по толкоз доста аргументи. “ По време на диалога към двете дами се причисляват и домашните любимци на фамилията – кучетата Гай и Пула . С необятна усмивка и семпла, само че стилна лятна визия херцогинята в действителност наподобява щастлива .

Пред Глория Стайнъм Меган признава по какъв начин с напредването на годините е осъзнала, че да бъдеш феминист и да бъдеш женствена не са две взаимно изключващи се понятия. „ Можеш и да си феминист, да бъдеш неустрашим и да си мъж “ , разяснява Стайнъм, а Маркъл дава отговор: „ Като моя брачен партньор! Хареса ми, че когато той влезе, сподели: „ Знаеш, че и аз съм феминист, нали, Глория?! За мен е доста значимо да го знаеш “ , споделя херцогинята за срещата им в същия ден.

A post shared by (@makerswomen) on Aug 26, 2020 at 12:16pm PDT

Меган описа още по какъв начин принц Хари ще окаже позитивно въздействие върху 1-годишния им наследник Арчи. „ Гледам нашия наследник и какъв хубав образец получава той, израствайки с татко, който се усеща толкоз удобно с това като част от личната си еднаквост “ , споделя херцогинята за феминизма на своя брачен партньор.

„ А той е и грижлив татко. Защото по този начин синът ви ще порасне, знаейки, че е добре да бъдеш любящ и обгрижващ “ , прибавя Глория Стайнъм, а Меган дава отговор: „ Добре казано. Знам, че това ще значи доста за него, когато го споделя. “

През последните седмици 39-годишната херцогиня предизвиква дамите да гласоподават , като този път означи, че насочването към урните е метод да почетем дамите, които са извоювали правото на глас.

Стайнъм обърна внимание и на по-младите гласоподаватели , които считат, че вотът им е без значение. „ Това, което ме тормози най-вече, са младежите, които разбирам, че има най-малка възможност да гласоподават и мога да схвана тяхното чувство, че имат въздействие ", споделя тя. „ И въпреки всичко, за тях е по-важно да гласоподават, в сравнение с за всеки различен, тъй като те ще живеят дълго след мен и ще понасят следствията. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР