Херцогинята на Съсекс често е упреквана, че с тоалетите си

...
Херцогинята на Съсекс често е упреквана, че с тоалетите си
Коментари Харесай

Меган наруши протокола на кръщенето на Арчи

Херцогинята на Съсекс постоянно е упреквана, че с тоалетите си нарушава кралския етикет за облекло. Донякъде това изказване е правилно, ненапълно - не. Все отново няма съответна точка в протокола, която брачната половинка на принц Хари да престъпва, по-скоро става въпрос за неписано предписание.

Може да се каже, че с стилните си желания, тя оспорва дългогодишните привички на аристократичната фамилия, в сравнение с, че не ги зачита.

За кръщенето на първородния си наследник - Арчи, състояло се през уикенда, Меган избра елегантна бяла рокля. Макар с нея тя да резервира същата линия и жанр, като на предходните кралски майки, въпреки всичко марката на дрехата беше това, което "разбуни духовете ".

Френският бранд Dior може да е измежду обичаните на Маркъл, само че за специфичните събития, по бит, кралското семейство се придържа към британските дизайнери.

Например, за кръщенетата и на трите си деца Кейт Мидълтън заложи на Alexander McQueen. Но някогашната американска актриса обича да прави изказвания, чрез стила си, като поддържа фешън къщи, без значение от тяхната народност, които оказват съществено въздействие в света.

И първият креативен шеф на Dior - Мария Грация Кюри, изцяло дава отговор на критериите ѝ, чрез своите планове, чийто фокус е феминизмът. Освен това гримьорът на Меган също е представител на същата марка.

За кръщенето си, Арчи беше облечен в специфична дреха - ръчно направена имитация на тази, която най-голямата щерка на кралица Виктория е носила през 1841 година.

В обществените мрежи се появи колаж, направен от формалните фрагменти на кръщенето на Арчи и това на татко му - принц Хари, който на фотографията стои в скута на майка си - принцеса Даяна. Според потребителите двете деца толкоз си наподобяват, че колкото повече човек се взира в тях - не може да ги разграничи.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР