Херцогинята на Кеймбридж се върна към детството си, като се

...
Херцогинята на Кеймбридж се върна към детството си, като се
Коментари Харесай

Под един горски покрив с Кейт Мидълтън: херцогинята отново умили в присъствието на деца

Херцогинята на Кеймбридж се върна към детството си, като се причисли към деца скаути в четвъртък.

Според задграничните медии самата Кейт Мидълтън е била „ брауни “ – име, с което назовават девойките скаути. За разлика от организацията, отворена единствено за девойки, Girlguiding, в която херцогинята е членувала, през вчерашния ден Кейт се срещна с 4 и 5-годишни деца от програмата The Scouts на Двореца Кенсингтън, която приема девойки и момчета .

 Кейт Мидълтън Getty

Инициативата има за цел да помогне на децата да усвоят умения и полезности като екипна работа, водачество и еластичност.

Порадвайте се на Кейт и децата в галерията >>>

Кейт Мидълтън беше посрещната с цветя, а по-късно се включи в заниманията на скаутите. Херцогинята беше видяна и в укритие, направено от пръчки и листа, за което сподели: „ Тук в действителност е водоустойчиво, нали? “.

⚜ The Duchess of Cambridge joined young children taking part in @UKScouting’s pilot scheme to explore the potential of providing Scouting to children aged four and five — equipping them with the life skills and values of teamwork, leadership and resilience. pic.twitter.com/Ro4LhCz3rn
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 28 март 2019 година
За събитието навън Кейт беше облякла тъмночервено поло, черни дънки, както и зелено яке и боти, които херцогинята няма проблем да облича още веднъж . Тя носеше и шал в цветовете на скаутската стратегия – алено, синьо и бяло.

 Кейт Мидълтън Getty

Порадвайте се на Кейт и децата в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР