Херцогинята на Кеймбридж се появи с впечатляваща рокля по време

...
Херцогинята на Кеймбридж се появи с впечатляваща рокля по време
Коментари Харесай

Леле, каква уникална рокля: Кейт Мидълтън събра погледите на Карибите

Херцогинята на Кеймбридж се появи с впечатляваща рокля по време на особено събитие в Белиз. Посещението бе част от карибската обиколка на кралската двойка, която двамата започнаха по случай платинения празник на кралица Елизабет II.

Бляскавата дреха е на английския фешън бранд The Vampire's Wife и коства впечатляващите 2,500 паунда. Марката е благосъстоятелност на Сузи Кейв - брачната половинка на рок звездата Ник Кейв.



По време на събитието принц Уилям разкри, че синът на двойката принц Джордж следи интернационалните пътувания на своите родители като отбелязва местата, които те са посетили върху картата вкъщи.



По време на приема, херцогът на Кеймбридж сподели, че е належащо да запазим "бдителността ", нужна за запазване на демокрацията, която сега сложена на тестване в Украйна. Той даже повтори обещанието си да "застане с тях в символ на взаимност ".



Събитието се състоя на фона на руините на древен град на маите, намиращ се в Белиз.



След Белиз херцогът и херцогинята би трябвало да заминат за Ямайка и Бахамските острови. Това е и първата взаимна публична обиколка на кралското семейство зад граница от началото на пандемията с COVID-19.

Карибската обиколка на Кейт и Уилям стартира с проблеми за двойката откакто херцозите бяха принудени да анулират първото си посещаване на какаова плантация в Белиз, защото беше проведен митинг против тяхната аудиенция. Причината беше колониализмът и потреблението на футболно игрище за кацането на кралския хеликоптер. Жителите на Индиън Крийк бяха снимани с табели, върху които пишеше „ Принц Уилям, напусни нашата земя “.



По-късно медиите разкриха, че локалният народ Q'eqehi Maya е бил в спор с благотворителната организация Flora and Fauna International, на която Уилям е патрон, и локалния щат за правата върху 12 000 акра земя.

След сложното начало, Кейт и Уилям избраха друга какаова плантация Белиз. Те се стопираха на Che'il Mayan и шоколадовата фабрика в централен Белиз, където научиха за процеса на подготвяне на шоколад.

Херцозите продължиха своята обиколка с пътешестване до крайбрежното село Хопкинс – културният център на общността Гарифуна в Белиз. Уилям и Кейт бяха посрещнати с разнообразни демонстрации на локалната просвета. Двойката даже се причисли към празненствата, танцувайки обичаен танц и пробвайки ястието худуту.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР