Херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън излезе с евтини дрехи и

...
Херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън излезе с евтини дрехи и
Коментари Харесай

Кейт се появи с евтини дрехи и зарадва феновете

Херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън излезе с евтини облекла и зарадва почитателите, оповестява Daily Mail.

Съпругата на принц Уилям се появява за първи път на обществено място след премахването на рестриктивните мерки във Англия, които бяха наложени поради пандемията от ковид. Известно е, че Мидълтън, дружно със брачна половинка си и трите си деца, посещава учебно заведение в Лондон, с цел да организира среща за психологичното здраве на децата.

Като тоалет херцогинята избра джъмпер от английската марка Boden, който коства 65 паунда. Тя също носеше розово палто Max and Co за £ 389 и черен панталон Jigsaw за £ 130. Мидълтън бе с маска с флорален принт и високи токчета.

Според изданието херцогинята неведнъж е насочвала вниманието към бюджетните марки. Например през май тя носеше синя рокля за £ 120, а през август папараци я снимаха в зелена рокля на стойност 112 паунда.

Читателите на изданието оцениха появяването на брачната половинка на принц Уилям и й благодариха за поддръжката за евтините марки по време на пандемията. „ Изглежда ужасно както постоянно “, „ Обичам тоалета й, в действителност е бюджетно! “, „ Кейт става розова “, „ Кейт наподобява прелестно както в скъпи, по този начин и в евтини тоалети “, разясняват почитатели.

По-рано в тоалета на Кейт Мидълтън бе видян скришен знак към афектираната Меган Маркъл. Херцогинята на Кеймбридж се появи в ефира на онлайн конференция, носеща обеци Missoma. Отбелязва се, че в описанието на аксесоара в уеб страницата се споделя, че „ излъчва обич, съчувствие и предава положително въодушевление “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР