Херцогинята на Кеймбридж използва градинарските си умения, за да изненада

...
Херцогинята на Кеймбридж използва градинарските си умения, за да изненада
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън не се притеснява да изцапа ръце в името на добра кауза

Херцогинята на Кеймбридж употребява градинарските си умения, с цел да изненада фамилии на деца със болести.

Кейт Мидълтън пътува до Норуич, където оказа помощ за засаждането на градина в един от центровете на веригата приюти EACH . Тя дойде готова с растения, купени по време на предходния си обществен ангажимент (припомнете си тук), в това число лавандула, дафинов лист и розмарин.

Докато с част от присъстващите съблюдаваха обществена отдалеченост, паралелно с доброволци, родители и чиновници Кейт се потрудиха дружно, с цел да „ основат пространство, което ще обезпечи наслаждение за децата и техните фамилии “ , споделя се в формалното изказване.

Растенията оказват помощ за сензорните стаи в приюта, които включват многообразие от технологии и артикули, които могат да подтикват и опускат сетивата, с цел да оказват помощ на деца с говорни и отзивчиви проблеми да развият уменията си за другарство.

„ Грижите и възпитанието, което осигурявате на деца и фамилии при най-невъобразимите условия, е извънредно вдъхновяващо “ , написа херцогинята в писмо, с цел да означи краят на благотворителната самодейност Детската приют седмица 2020.

 Кейт Мидълтън Getty

Докато собственоръчно се справяше с работата, Кейт изглеждаше отлично с дълга рокля на Faithfull The Brand с флорални претекстове , V-образно деколте и бухнали ръкави. Дрехата беше комбинирана със светли сандали Russell & Bromley на платформа.

Вижте още фотоси от събитието в галерията долу.
Кейт Мидълтън засади растения за деца в приюти 31 фотоси  Кейт Мидълтън засади растения за деца в приюти  Кейт Мидълтън засади растения за деца в приюти  Кейт Мидълтън засади растения за деца в приюти  Кейт Мидълтън засади растения за деца в приюти
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР