Херцогът на Кембридж посети две благотворителни организации в подкрепа на

...
Херцогът на Кембридж посети две благотворителни организации в подкрепа на
Коментари Харесай

Принц Уилям разказва колко прекрасно е да бъдеш баща!

Херцогът на Кембридж посети две благотворителни организации в поддръжка на психологичното здраве измежду мъжете и даде практични препоръки на участниците в курс по програмата " Бъдещ баща ".

"Доста е притеснително, когато забележим какъв брой нежни са бебетата , когато се родят ", сподели той.

 g Getty

 g Getty

Принц Уилям засегна и практични въпроси от същността на бащинството и салдото сред работа и наставнически ангажимент, даже ежедневни компликации като промяната на пелени.

 g Getty

Като татко на три деца - принц Джордж (на пет години), принцеса Шарлот (на три години) и принц Луи (почти на годинка) - херцогът на Кембридж има стабилен опит в развъждането на деца.

 g Getty

 g Getty

"Никога не е просто и ясно ", показа Уилям .

Принцът посети и " The Lions Barber Collective " - интернационално обединяване на експерти в региона на мъжкото подкастряне, което организира акция за предварителна защита на самоубийствата.



Стилистите на мъжки прически минават образование, където научават по какъв начин да откриват меланхолия или друго психологично отклоняване при клиентите и да ги насочат за способена помощ.

 g Getty

 g Getty

Кампанията " Heads Together " - в превод "Да помислим дружно " - е учредена от херцога и херцогинята на Кембридж . В нея вземат участие и херцогът и херцогинята на Съсекс . Целта на акцията е да противодейства на заклеймяването на хората с психологични отклонения и да промени метода на разискване на тематиката в обществото.

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти ", в който ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар , особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР