Херцогът и херцогинята на Съсекс живеят заедно вече почти година,

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс живеят заедно вече почти година,
Коментари Харесай

Навикът на принц Хари, който Меган Маркъл не може да проумее

Херцогът и херцогинята на Съсекс живеят дружно към този момент съвсем година, само че измежду навиците на принц Хари към момента има нещо, което Меган Маркъл не схваща напълно , написа английското издание “Hello Magazine.”
 Пожелах си мигли като на дамите в Инстаграм... И ми се случи тя! Edna предлага Пожелах си мигли като на дамите в Инстаграм... И ми се случи тя!
В документалния филм „ Принц, наследник и правоприемник: Чарлз на 70 “, 34-годишният Хари признава, че татко му е претенциозен на тематика изключване на електрическите светлини . „ А в този момент това е нещо, в което аз съм луд “, споделя херцогът .

Хари изяснява също какво мисли половинката му по въпроса: „ Това е полуда, не знам дали Вашата брачна половинка го прави, само че моята споделя: „ Защо изключваш светлините? Тъмно е. “ А аз давам отговор: „ Имаме потребност от единствено една лампа, а не 6-7. “

Меган се нанесе в дома на Хари, Нотингам Котидж в Двореца Кенсингтън , откакто двамата оповестиха годежа си през ноември 2017. Двойката, която сега чака първото си дете, се снабди и с още един дом, подарък от кралицата .

 Хари и Меган Getty

Това е различен апартамент в същия замък, а в него младоженциите разполагат с 21 стаи и свързващи ги порти с къщата на Уилям и Кейт , с цел да могат да се отбиват при тях и техните деца, щом им се прииска.

Вижте тук най-вълнуващите моменти на Меган Маркъл през миналата една година >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР