ХЕНДЕРСЪН, Невада (АП) — Като офанзивен координатор на Чикаго през

...
ХЕНДЕРСЪН, Невада (АП) — Като офанзивен координатор на Чикаго през
Коментари Харесай

Новият офанзивен координатор на Рейдърс, Люк Гетси, не е заключен в нападение, базирано на бягане

ХЕНДЕРСЪН, Невада (АП) — Като нападателен координатор на Чикаго през последните два сезона, Люк Гетси ръководеше тежко нахлуване, водено от атлетичния куотърбек Джъстин Фийлдс, който беше измежду най-хубавите на терена в НФЛ.

Треньорът на Рейдърс Антонио Пиърс желае физическо нахлуване, което добавя твърдата отбрана, тъй че наподобява, че Лас Вегас ще оперира с версия на офанзивата, осъществена от Беърс с Getsy отпред.

С изключение на това, че Raiders нямат куотърбек в листата като Fields, който може да измине дистанцията, като пази топката. Това може да се промени в Лас Вегас според от това какво ще се случи този отвън сезона, в това число в драфта на NFL, където Raiders избират 13-ти.

„ Каквото и да е належащо, с цел да спечелите, без значение дали това са няколко седмици, които би трябвало да бягате повече, и няколко седмици, които би трябвало да хвърляте повече “, сподели Гетси в петък на първата си среща с медиите, откакто беше нает на 6 февруари като нападателен координатор. „ Мисля,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР