“Хелс Китчън събра тримата опитни кулинари – шеф Виктор Ангелов,

...
“Хелс Китчън събра тримата опитни кулинари – шеф Виктор Ангелов,
Коментари Харесай

Шеф готвачите Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев се събраха

“Хелс Китчън ” събра тримата опитни кулинари – началник Виктор Ангелов, началник Андре Токев и началник Петър Михалчев. Те имаха нелеката задача да оценят качествата на 8 чисто нови претенденти за горещото шоу.

Най-добрият непосредствено получи място в синия тим – строгият кулинар Иван Димитров, който има личен ресторант в Германия. Той обезоръжи конкуренцията със своята риба звук със зеленчуци и маслен сос.

В идващия стадий място в шоуто получиха още трима. Това бяха Людмил Мацоев – ерудиран готвач на 26 година от ресторанта на Джейми Оливър в Нидерландия, Цанко Цаков – ухилен кулинар, който ядоса началник Ангелов с нервния си смях, и Кристиан Калев – някогашен пандизчия, който открива любовта към готвенето зад решетките. 

Веднага след влизането им в къщата се сътвори напрежение сред новите и старите участници. Асен от Берковица се опита да притегли Иван в своя лагер, а интернет сензацията от Враца Цвети влезе в спор с Кристиан.

Следващото предизвикателство пред новите екипи подхлъзна много от готвачите, тъй като трябваше да готвят, качени на кънки за лед. Междувременно спорът сред Асен и Наталия ясно сподели разделянето в синия тим. За вечерната резервация алените трябваше да готвят за победителки от състезанието „ Мис България “, като издадоха всички поръчки под водачеството на Венелин. Сините обаче оставиха легендите от рок група „ Сигнал “ гладни.

След неуспеха във вечерната резервация лагерът на Асен, майка му Клавдия, Соня и Виктор номинира Наталия. Опитът за номинация на новака Цанко не проработи и тежестта за неуспеха се стовари върху Соня, която беше персонално определена от Виктор Ангелов да се грижи за група „ Сигнал “. В последна сметка точно тя се сбогува с Кухнята на Ада и фантазията за 100 000 лева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР