Хеликоптер с четирима души на борда се разби в отдалечено

...
Хеликоптер с четирима души на борда се разби в отдалечено
Коментари Харесай

Хеликоптер с четирима души на борда се разби в езеро в Аляска

Хеликоптер с четирима души на борда се разруши в отдалечено плитко езеро в региона на Северния скат в Аляска, като към този момент няма открити оживели, оповестиха през днешния ден локални чиновници, съобщи Българска телеграфна агенция.

В хеликоптера са пътували с изключение на водача и трима държавни чиновници. Машината е била наета от министерството на естествените запаси на Аляска, а тримата чиновници са работили в отдела за геоложки и геофизически изследвания и са правили работа на терен, заяви в изказване ведомството.

„ Министерството се моли за нашите чиновници и за водача, за техните фамилии и за нашия екип “, се споделя в изказването и се добавя: „ Продължаваме да чакаме настояща информация от избавителните екипи “.

Хеликоптерът „ Бел 206 “ в четвъртък вечерта не се е върнал в точния момент в базата си в градчето Уткиагвик. Екип спасители с различен хеликоптер са разкрили парчета, които дават отговор на описанието на изчезналия хеликоптер, само че не са разкрили тела на починали.

Отломките са открити в плитко езеро покрай Уейнрайт в региона на Северния скат в Аляска.

Компанията притежател на хеликоптера удостовери информацията за съдбовния случай и сподели, че имената на водача и пасажерите ще бъдат обявени откакто бъдат известени най-близките им родственици.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР