Хелън Мирън е една от най-невероятните актриси на нашето време.

...
Хелън Мирън е една от най-невероятните актриси на нашето време.
Коментари Харесай

Хелън Мирън на 77: Аз съм от жените, които се обличат от магазин за втора употреба, но отварям после бутилка шампанско

Хелън Мирън е една от най-невероятните актриси на нашето време. Носителката на "Оскар " е извънредно вдъхновяваща дама, която служи като образец за мнозина, а функциите ѝ постоянно са били повече от блестящи. Днес Хелън навършва 77.

Животът ѝ по този начин се стича, че няма свои деца. Но това не ѝ пречи да бъде щастлива и да се радва на огромно семейство.

"Децата като че ли в никакъв случай не са били в дневния ми ред. Бях прекомерно заета с това да бъда актриса. Не можех да си показва по какъв начин бих могла да вмъкна едно дете в всекидневието ми, без то да страда от обстоятелството, че нямам време за него. Не съм взимала извънредно решение, че не желая деца, само че все си споделях "следващата година, идната година, до момента в който в един миг... към този момент нямаше "следваща година " и опция за бебе ", разкрива Мирън.

Актрисата разяснява още, че не съжалява, че няма свои деца, тъй като има огромно семейство и има децата на брачна половинка си, които приема за изцяло задоволителни.

Тя не стопира да превзема публиката със своите облици на кралици, секрети сътрудници, детективи. Всъщност наподобява възхитително, тъкмо като кралица.

Публикация, споделена от (@helenmirren) на Мар 8, 2020 в 4:21 PDT

Носителка е на награди „ Оскар “, „ Златен глобус “, „ Еми “, а във филмографията ѝ са заглавия като „ Бесни страшни пенсии 2 “, „ Война на дронове “, „ Сън в лятна нощ “, „ Калигула “ и други. Споделяме няколко вдъхновяващи на Хелън Мирън.

"Най-трудният интервал в живота са 20-е години. Това е огромна щета, тъй като тогава физически сте най-красиви и имате най-хубавата кондиция. Но това също е интервалът, когато имате най – малко самочувствие и непрекъснато се съмнявате в себе си. Страшно е, когато не знаеш какво ще се случи. "

"Аз съм този вид човек, който се облича от магазин за втора ръка, само че отваря бутилка шампанско. "

„ Мисля, че всяка жена в нашата просвета е феминистка. Може би отхвърлят да се заявяват като такива, само че в случай че се върнете 40 години обратно и попитате някоя жена "Дали това е светът, в който би желала да живееш? ", тя би ви споделила "Не ". "

"Моите 40 години бяха положителни. 50-е лъскави. 60-е фантастични, а 70-е са пъклен феноменални. "

„ Да бъдеш мощен е доста по-интересно от това да бъдеш хубав. “

Публикация, споделена от (@helenmirren) на Яну 7, 2020 в 9:50 PST

„ Жена със познание е нещо, което доста плаши статуквото. “

„ Вие пишете вашата житейска история от избора, който вършиме. “

„ Номерът в живота е да се научим по какъв начин да се оправим с него. “

„ Стилът няма период на валидност. “

Публикация, споделена от (@helenmirren) на Фев 16, 2018 в 9:10 PST

„ На всяка възраст, която човек доближава, той придобива знания, нужни му, с цел да я понесе и да ѝ се любува. “

"Търпението може да е хубаво, само че не наложително. Понякога не е толкоз неприятно да бъдете нетърпеливи. "

"Би било неверно да си мислиш, че постоянно си прав, идеален и брилянтен. Самоувереността е нещо, което те кара да се опитваш да подобриш себе си. "

"Не може да контролирате по какъв начин другите ви виждат или мислят за вас. Но би трябвало да се чувствате добре. "

"Страхът може да бъде една от най-разрушителните страсти. Разбира се, значимо е, че страхът от време на време те стопира да правиш глупави неща. Но това също може да ви попречи да вършиме креативен или вълнуващи, или пробни неща. Може да замъгли преценката ви за другите. Контролът и разбирането на нашите персонални страхове е едно от най-важните инициативи на нашия живот. "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР