Хегемонът в българския волейбол - Хебър (Пазарджик), стартира участието си

...
Хегемонът в българския волейбол - Хебър (Пазарджик), стартира участието си
Коментари Харесай

Хебър стартира участието си в груповата фаза на Шампионската лига

Хегемонът в българския волейбол - Хебър (Пазарджик), започва присъединяване си в груповата фаза на Шампионската лига. За втора година " жълто-сините " ще премерят сили с най-хубавите на Стария континент. Селекцията на Камило Плачи попадна в група В на конкуренцията, където още са Завиерцие, Халкбанк и германците от Биосферен резерват Волей. Именно последният от изброените отбори е първият конкурент на хебърци.

Пазарджиклии са в Берлин без Николай Николов, който претърпя травма в дуела против Дея спорт (Бургас) от 3-ия кръг на шампионата. Трифон Лапков, който пропусна мача-реванш против Младост в Загреб, още веднъж е на линия.
 Христо Стоичков: Волейболът продължава да е лице на българския групов спорт
Христо Стоичков: Волейболът продължава да е лице на българския групов спорт

Легендата насочи поздравления

Домакинът на днешната борба - Берлин Рисайклинг Волейс, пък има 5 триумфа в Бундеслигата, като е безапелационен водач. 12-кратният отличник на Германия се класира непосредствено за групите на Шампионската лига за поредна година.

Очаква се агитка от български ентусиасти от над 100 индивида - пътуващи особено за мача и такива, които живеят в Германия, да поддържа родните първенци в нелеката борба в зала " Макс Шмелинг Хале ".

По пътя към най-важните срещи във втората си година измежду най-хубавите пазарджиклии отстраниха румънския Аркада (Галац) и Младост (Загреб), надлежно във втори и трети кръг на Шампионската лига. Вдъхновената игра и опитът на момчетата на Камило Плачи оказаха своето въздействие против съперниците.

Двубоят може да гледате от 20:30 часа в ефира на MAX Sport2.
 Хебър без Ники Николов за най-малко месец
Хебър без Ники Николов за най-малко месец

Контузията му не е по никакъв начин лесна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР