Хебър приема Арда в среща от 27-ия кръг на efbet

...
Хебър приема Арда в среща от 27-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

Хебър и Арда влизат в битка за задължителна победа

Хебър приема Арда в среща от 27-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион " Георги Бенковски " е от 16:45 часа и ще бъде управителен от Иво Андреев.

Двата тима ще търсят наложителен триумф, с цел да продължат преследването на своите цели. За домакините това е оцеляване в елита, до момента в който кърджалийци се стремят към седмото място и бараж за евротурнирите.


Това ще бъде трети мач за Любослав Пенев, който към момента няма победа отпред на отбора от Пазарджик. Днес трите точки за Хебър са без конкуренция, защото тимът се намира на предпоследното място в класирането.
24  Хебър - Черно море
Арда също ще желае да прекъсне отрицателната си серия от четири турнирни срещи без триумф. За последно футболистите на Александър Тунчев се постановиха над Спартак (Варна) при започване на март месец. Оттогава насам кърджалийци записаха три загуби и едно тъждество в efbet Лига. Въпреки незадоволителните резултати напоследък, управлението на клуба стои зад Тунчев и му гласоподава нужното доверие.
 Шефовете на Арда стоят зад Тунчев Шефовете на Арда стоят зад Тунчев
Добрата вест в лагера на Хебър е неналичието на осъдени футболисти. Арсенио Валпорт към този момент е възобновен и се готви на цялостни обороти. Богомил Божуркин и Ивайло Михайлов упражняват самостоятелно поради неприятните контузии, които получиха през предишния месец.

24  Хебър - Черно море
За Арда, след наказване, се завръщат Илия Юруков и Ласана Н`Диайе. Първият конфликт сред тези противници по-рано през сезона приключи с най-малък триумф за тима от Кърджали.

ХЕБЪР - АРДА

Вероятни сформира:

ХЕБЪР: Микулич , Сила , Осира , Хаджиев , Цонков , Вълчев , Маружин , Серано , Стоичков, Търтов , Валпорт

АРДА: Господинов , Георгиев , Сако , Петков , Желев , Цонев , Коконов , Иванов , Тунгара , Ковачев , Боруков

СТАДИОН: " Георги Бенковски ", Пазарджик 
СЪДИЯ: Иво Андреев 
НАЧАЛО: 16:45 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР