Хебър подписа договор с 31-годишния централен бранител Камен Хаджиев.Той стана

...
Хебър подписа договор с 31-годишния централен бранител Камен Хаджиев.Той стана
Коментари Харесай

Камен Хаджиев също подписа с Хебър

Хебър подписа контракт с 31-годишния централен защитник Камен Хаджиев.
Той стана второто ново попълнение в редиците на “зелените ” след прехвърлянето на Архан Исуф от ЦСКА 1948 преди четири дни. Към Камен Хаджиев имаше интерес и от Пирин (Благоевград), само че в последна сметка роденият в Гоце Делчев бранител избра да подпише с Хебър, където поддържаше форма през последните 30 дни. За последно опитният защитник бе част от състава на елитния Локомотив (София), само че взе решение да напусне самичък, възползвайки се от уговорка в контракта си.

Кариерата на 187-сантиметровия бранител стартира в ДЮШ-а на Родопа (Смолян), след което той играе за младежките гарнитури на немските СГ Ватеншилд 09 и Шалке 04. Той е роден на 22 септември 1991 година в Кочан.

След това се връща в България и заиграва в състава на родния Пирин (Гоце Делчев). Следват интервали в Миньор (Перник) и Локомотив (София). Между 2015-2017 година Хаджиев облича поредно екипите на немския Олденбург и холандския Фортуна (Ситард). След това играе на два пъти за Берое, а в чужбина за унгарския Академия Пушкаш и узбекистанския Пахтакор Ташкент, където е първенец и притежател на Суперкупата на Узбекистан преди да играе за повторно в Локомотив (София) през предишното лято. Камен Хаджиев има 1 мач за “А ” националния тим на България и 3 за репрезентацията на “трикольорите ” до 17 г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР