Хебър и Крумовргад се срещат в мач от 12-ия кръг

...
Хебър и Крумовргад се срещат в мач от 12-ия кръг
Коментари Харесай

Хебър или Крумовград ще излезе от кризата?

Хебър и Крумовргад се срещат в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Пазарджик дава начало на днешните конфликти и започва в 15:00 часа. Мача може да гледате по DIEMA SPORT и да го наблюдавате с NOVSPORT.COM.

И двата тима са в търсене на победа, която да постави завършек на отрицателните серии. Хебър няма wimen в последните пет мача, като четири от тях загуби. В последния кръг пък направи тъждество с Ботев Враца (1:1). Към момента тимът заема 10-о място в класирането, с 12 точки след 11 мача.

Една позиция и точка пред Хебър е Крумовград. Възпитаниците на Неманя Милянович нямат триумф в последните четири срещи, като са на две следващи загуби. Крумовград падна като посетител от Пирин с 0:1, а по-късно загуби и семейството си на Арда с 1:3. 

Защитата на Крумовград ще би трябвало да внимава за Георги Николов, който е най-резултатният футболист на Хебър с пет гола от началото на сезона. Новакът в efbet Лига ще се надява на добър резултат, който да зададе звук за идните семейства на Ботев Враца и Етър. 

Вероятни сформира: ХЕБЪР:  Дебърлиев; Исуф, Цонков, Марин, Мазан; Г. Вълчев; Н. Пенев, Бастунов, Охене, Збун; Г. Николов КРУМОВГРАД:  Я. Георгиев; Велев, Пехливанов, Шимич, Али; С. Юсеин, Кацаров; Рапосо, Д. Миланович, А. Георгиев; А. Колев

СЪДИЯ: Никола Попов

СТАДИОН:  " Георги Бенковски ", Пазарджик

НАЧАЛО: 15:00 часа
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР