HBO не са се отказали от плановете да разгръщат все

...
HBO не са се отказали от плановете да разгръщат все
Коментари Харесай

Светът на Game of Thrones се разраства с още един сериал

HBO не са се отказали от проектите да разпростират от ден на ден света на Game of Thrones. И не приказваме единствено за " Домът на дракона " (House of the Dragon), само че и за още един сериал, който се явява предистория.
 Tales of Dunk and Egg,, Джордж Р.Р. Мартин и вторият сериал за предисторията на Game of Thrones
Задава се още един сериал за предисторията на Game of Thrones

Ще бъде забавно и друго

Става дума за  A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight , с който светът на Game of Thrones се разраства с още един сериал. За него чухме за първи път през 2021 година, когато се появи с работното заглавие Tales of Dunk and Egg. 

Сега към този момент разбираме, че това няма да е следващият сериал, който ще остане единствено на хартия, тъй като по него се работи доста съществено. Доказателство за това е, че към този момент са определени актьорите, които да влязат в основните функции.
 Снимка 660364

Питър Клафи ще влезе в ролята на сър Дънкан Високия, докато  Декстър Сол Ансел ще бъде Ег. Действието в A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight ще се развива 100 години преди този момент в Game of Thrones, когато династията на Таргариен към момента ръководи Вестерос.

Сериалът пък ще наблюдава смелите подвизи и инциденти, пред които се изправят младият, доверчив, само че и самоуверен рицар Дънкан и неговият дребничък оръженосец Ег, като двамата даже не подозират какво ги чака, когато потеглят да скитат из Вестерос.

Насилието и войната са нейзбежни в " Домът на дракона "

Два филмовия откъс на втори сезон на сериала

Джордж Р.Р. Мартин е измежду сценаристите на сериала, тъй че упованията към него несъмнено са високи. А и да не забравяме, че Мартин има написани три книги за подвизите на Дънкан и Ег - The Hedge Knight (1998 г.), The Sworn Sword (2003 г.) и The Mystery Knight (2010 г.), които през 2015 година сплоти в една книга -  " Рицарят на седемте кралства " (изд. Бард, 15.99 лв).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР