Хайнц продава кетчуп и привидно Ranch бутилки след вирусен туит на Тейлър Суифт

...
След като помогна за увеличаване на продажбите на фланелки на
Коментари Харесай

След като помогна за увеличаване на продажбите на фланелки на Травис Келс, появата на Тейлър Суифт в неделния мач на Канзас Сити Чийфс вече оказва влияние върху хранителната индустрия. Heinz обяви, че ще продаде ограничен брой бутилки кетчуп и Seemingly Ranch, след като публикация в социалните медии, показваща поп иконата с чиния с двете подправки, стана вирусна.

Суифт беше видяна в апартамент със семейството на Kelce в мача на Чийфс срещу Чикаго Беърс, което допълнително засили слуховете, че тя и звездата от тайт енда се срещат. По време на играта акаунтът на феновете @tswifterastour сподели снимка на Суифт, седнала на маса с малко храна, с надпис: „Тейлър Суифт яде парче пиле с кетчуп и изглеждаше като ранчо!“

Публикацията излетя , до голяма степен благодарение на хеджирането дали бялото вещество наистина е ранчо или не. В сряда Хайнц се включи в действието.

@tswifterastour публикува в отговор.

Ню Йорк Метс също пресъздаде снимката със своя талисман г-жа Мет, като написа на X, „Когато @CitiField има пилешки ястия с кетчуп и привидно ранчо."

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР