Хайде, може ли изобщо да се говори за някакви тайни

...
Хайде, може ли изобщо да се говори за някакви тайни
Коментари Харесай

Овен – хороскоп на любовните тайни

Хайде, може ли въобще да се приказва за някакви секрети по отношение на този знак? Трудно е да си представим по-директни и открити хора! Зад непрекъснатата подготвеност на необуздания, разгорещен Овен да нападна в действителност се крие единствено едно нещо: предпочитание, което не познава граници.

Една искра е задоволителна, с цел да се разсъни инстинктът на същински ловджия в него. Ако знаете по какъв начин да го провокирате, най-малко малко да разпалите желанието му, можете да сте сигурни, че той няма да може да се сдържи. Важно е да имате поради: Овните не са от хората, които, когато са разчувствани, стопират на половина. Който си играе с Овена, без пресилване си играе с огъня, тъй като той не е привикнал да отстъпва, без да реализира заветната цел.

Съкровените стремежи на Овните без непотребни приказки могат да бъдат разказани по този начин: те мечтаят за бърза победа, за „ експресен секс “ с съвършен сътрудник. Както се споделя „ пристигна, видя, победи “. Пътят от познанството до притежаването на обекта на пристрастеността е извънредно къс за него! Въпреки че е на вятъра да се чака обективно самопризнание от самия Овен, това е тъкмо по този начин: когато възбудата му доближи сериозна точка, той става толкоз припрян, че е подготвен незабавно да се заеме с работата, както се споделя.

Обстановката не е значима: скамейка в парка, седалка в кола или стол в чакалнята на летището могат да станат сцена на любовно завладяване. Основното нещо е пристрастеността: офанзивата би трябвало да бъде бърза, твърда, даже нападателна. От единствено себе си се схваща, че Овенът се нуждае от деен сътрудник, който с дейностите си незабелязано ще се погрижи пламъкът на пристрастеността да пламне. В края на краищата Овенът се стреми да изпита пълноценно високата и плътска обич: за него любовта и сексът са две неразделни неща едно от друго.

Партньор, който не го вълнува, надали има късмет да завоюва любовта му.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР