Хавиер Бардем и Пенелопе Крус минаха по червения килим на

...
Хавиер Бардем и Пенелопе Крус минаха по червения килим на
Коментари Харесай

Да обичаш Хавиер

Хавиер Бардем и Пенелопе Крус минаха по аления килим на кинофестивала във Венеция. Те показаха следващия си общ филм, който този път е отдаден на именития наркобарон Пабло Ескобар.

 Снимка 311613

" Да обичаш Пабло " (Loving Pablo) е отвън конкурсната стратегия на фестивала и споделя за любовната история на Ескобар с колумбийската журналистка Вирхиния Вайехо.

Филмът е въодушевен от биографичната книга на Вайехо " Да обичаш и ненавиждаш Пабло ". Лентата е на режисьора Фернандо Леон де Араноа.

 Пенелопе е като бял лебед в красива рокля на Versace

Пенелопе е като бял лебед в красива рокля на Versace

Сп. Variety написа, че синергията сред Пенелопе и Хавиер е основният фактор за триумф в другояче лекомислен роман за живота на Пабло Ескобар . Критикът на изданието даже дефинира кино лентата като сапунка.

Може би той не си пада изключително по същински любовни истории, макар че тази на основните артисти във кино лентата е тъкмо такава. Пенелопе и Хавиер са, може би, най-известните испаноговорящи артисти, на които любовта в живота оказва помощ на екрана, а не противоположното.

 Снимка 311615

Те се познават от най-младите си години, играли са в няколко кино лентата дружно, само че са женени от 2010 година Любовта им пламва на фотосите на " Вики, Кристина, Барселона " през 2008-ма. Те имат две деца - Лео (6) и Луна (4).

Около двойката няма холивудски драми. Те наподобяват като направени един за различен и като че ли претворяват баснословен сюжет , само че в живота.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР