Хасково. Община Хасково ще проведе Празнично общоградско шествие на 24

...
Хасково. Община Хасково ще проведе Празнично общоградско шествие на 24
Коментари Харесай

Община Хасково ще проведе Празнично общоградско шествие на 24 май- Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура

Хасково. Община Хасково ще организира Празнично общоградско шествие на 24 май- Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета, оповестиха от администрацията. От 11,00 ч. на Семеен кодекс „ Спартак “- Официална гала по връчване на оценките Ученик на годината и Празничен концерт във връзка Деня на българската словесност.

В празничното шествие на буквите и книжовността ще вземат участие деца и възпитаници от всички образователни заведения и детски градини в община Хасково, както и студенти от Филиала на Тракийския университет в Стара Загора и от Центъра за отдалечено образование на УНСС в Хасково.

Очаква се през централните улици на Хасково под звуците на „ Върви народе възродени… “ да преминат близо 2000 деца, възпитаници, студенти, просветни дейци, учители. Шествието по традиция ще бъде водено от Духов оркестър при община Хасково и Мажоретен състав при Младежки център Хасково. За първи път отпред на шествието ще бъдат и дребните мажоретки от Детска градина „ Щурче “ с началник Елена Попова.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР