Харви Уайнстийн, вдъхновителят на движението , изглежда не вярва, че

...
Харви Уайнстийн, вдъхновителят на движението , изглежда не вярва, че
Коментари Харесай

След година в затвора – Харви Уайнстийн иска ново дело

Харви Уайнстийн, „ вдъхновителят ” на придвижването, наподобява не има вяра, че е получил обективен развой и присъда. След като предишния март 69-годишният кино продуцент беше наказан на 23 години затвор поради полово принуждение, в този момент той апелира.

Кинопродуцентът бе упрекван в похищения и експанзия от близо 90 дами в общественото пространство след разразилия се скандал. В последна сметка бе съден в Ню Йорк единствено за два случая – обезчестяване през 2013 година и насилствена орална обич през 2006 година

Уайнстийн, който отприщи вълна от неодобрение по целия свят поради непочтено отношение от страна на мъже с въздействие към дами, счита, че съдията в Ню Йорк предходната година непозволено му е отказал независимо жури по време на делото. В жалбата му, импортирана във Върховния съд, юристите на Уайнстийн настояват, че няколко дами са свидетелствали по време на процеса, при изискване че отминалостта на обстоятелствата е отминала или обстоятелствата са били незадоволително подкрепени с доказателства, с цел да има съображение за правосъдно дело.

Филмовият продуцент се оплаква също и от това, че в състава на журито в делото е имало авторка на книги, в която мъжете са разказани като полови хищници по отношение на млади дами, което съгласно Уайнстийн компрометира безпристрастността на делото.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР