Хърватският футболист Лука Модрич навлиза в последната половин година от

...
Хърватският футболист Лука Модрич навлиза в последната половин година от
Коментари Харесай

Една епоха си отива: Лука Модрич напуска Реал

Хърватският футболист Лука Модрич навлиза в последната половин година от договора си с " Реал " (Мадрид) и е безспорно, че няма да продължи съдействието си с испанския гранд.

Капитанът на хърватския народен отбор към този миг има няколко оферти за продължение на кариерата си, а както вървят нещата, той ще се причисли към тогавашния си съотборник Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия. Това твърди испанският портал " Todofichajes ", който е профилиран в прехвърлянията. Според тях, плеймейкърът към този миг е постигнал съглашение с " Ал Насър " - клуба от Саудитската лига, в който главната роля играе тъкмо Кристиано Роналдо.

" Преди няколко седмици Модрич показа на шефовете на Реал, че напуща. Въпреки че имаше забавно предложение от " Интер " Маями и диалог с Дейвид Бекъм, в последна сметка Pоналдо се наложи. Двамата като тогавашни съотборници са в непрестанен контакт и португалецът съумя да го убеди да се причисли към него в " Ал Насър ". ", написа още изданието.

Загатва се и размерът на заплатата на Модрич, която би трябвало да бъде от главозамайващите 30 млн. евро на сезон. Арабите от една страна са задоволени, че още едно грандиозно име в днешния футбол ще се причисли към техния клуб, а от друга този състезателят ще е свободен помощник. "

Въпреки че детайлностите по договора не са известни, имаше информация по какъв метод хърватският национал ще печели към 30 млн. евро на сезон. Имаше опция да напусне " Реал " още през зимния трансферен прозорец, единствено че и Модрич, и клубът отхвърлиха този вид ", написа " Todofichajes ".

Лука Модрич е жива икона на мадридския клуб и е в " Реал " от 2012 година, като за това време е спечелил всичко, което може да се завоюва. До момента е изиграл 508 мача, вкарал е 38 гола и е направил 80 асистенции. През този сезон обаче беше най-вече запаса. Но и на 38 гогодини, той има предпочитание за игра и не беше задоволен от ролята, която му отреждаше Карло Анчелоти. Явно все пак е решил да остане на Сантяго Бернабеу до лятото и тогава да се релокира при Роналдо.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР