Хърватите Марин Чилич и Борна Чорич са поредните участници в

...
Хърватите Марин Чилич и Борна Чорич са поредните участници в
Коментари Харесай

Джокович привлече двама топ тенисисти от Хърватия за демонстративния тур на Балканите

Хърватите Марин Чилич и Борна Чорич са следващите участници в демонстративния шампионат по тенис на Балканите, проведени от международния номер 1 Новак Джокович. Най-добрият български тенисист Григор Димитров също ще бъде част от конкуренцията, а измежду останалите водещи имена са Александър Зверев и Доминик Тийм.

Първите четири кръга ще бъдат извършени в Белград на 13-ти и 14-ти юни, след което демонстративната серия ще се трансферира в Задар. Там съществени настоящи лица ще бъдат спечелилият от откритото състезание на Съединени американски щати през 2014-а Чилич и неговият 23-годишен съотечественик Чорич.

" Благодаря на Марин и Борна, че се причислиха към тура и даже не желаеха възнаграждения. Познавам и двамата от много време. Те са страхотни момчета и положителни другари, тъй че нямам самообладание да ги срещна в Задар. Марин е измежду най-хубавите тенисисти за всички времена от нашия район, до момента в който Борна има капацитет да пробие в топ 5 на АТР”, съобщи сърбинът, който бе с баланс 18-0 преди сезонът да бъде спрян поради COVID-19 пандемията.

За момента Джокович възнамерява да организира последните два кръга в Черна гора и Босна и Херцеговина, само че самият той призна, че те могат да бъдат преместени, в случай че инфраструктурата не бъде приключена в точния момент.

Джокович се прибра в Белград в неделя, откакто бе заклещен в Марбея за последните два месеца. Той бе на посещаване при брат си Марко, когато испанските граници бяха затворени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР