Хармонията в семейството на Лора Крумова е нарушена заради най-желания

...
Хармонията в семейството на Лора Крумова е нарушена заради най-желания
Коментари Харесай

Лора Крумова се труди неуморно, за да направи Николаос звезда

 Хармонията в фамилията на Лора Крумова е нарушена поради най-желания ефирен ерген – Николаос Цитиридис. Журналистката е разграничена към този момент повече от месец с мъжа си Сотир поради по-младия си сътрудник.

За да успокоим бабата на 26-годишния грък, която не пропуща нито една клевета за известния си внук из медиите, тук е мястото за следното значимо конкретизиране: тв водещият не е " разтури къща ", нито е страна в любовен триъгълник. Цялата драма е в това, че поради новата си работа Лора Крумова ще изкара без мъжа си съвсем цялото лято.

Преди няма и 3 месеца журналистката се уреди като заместител основен редактор на " Шоуто на Николаос Цитиридис " и сега е шефка на младия грък. Лора се е отдала напълно на новите си отговорности и всеки ден дружно с подчинените си се трудели върху наличието на предаването, намирането на посетители и най-много върху измислянето на въпросите на водещия. Тъй като към момента не е минало нужното време на новата ѝ работа, след което може да излезе в отпуск, Лора Крумова чакала с неспокойствие предаването да излезе в лятна почивка, с цел да се събере с мъжа си. Това се чака да стане от 1 август. Поне по тази скица бе разпускан екипът на шоуто предходник на Цитиридис във вечерния праймтайм на Би Ти Ви.

Не е загадка, че през зимата благоверният на Лора е преподавател по ски, а топлите месеци се изнася към морето, където преподава на сърфисти. Още през май Сотир Марков отпътувал на родното Черноморие. В последните години и Лора прекарваше месеци наред дружно с половинката си край морския бряг, само че тогава събитията го позволяваха – журналистката или бременееше с двете си деца, или пък бе в майчинство след раждането им, написа още " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР