ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Демократите имат възможност да засилят контрола

...
ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Демократите имат възможност да засилят контрола
Коментари Харесай

Демократите се стремят да укрепят мнозинството в Камарата на представителите на Пенсилвания, докато избирателите гласуват

ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Демократите имат опция да засилят контрола си върху Камарата на представителите на Пенсилвания във вторник, до момента в който гласоподавателите гласоподават в крайградски квартал на Филаделфия това се накланяше повече към демократите, откакто предходната седмица оставката на републикански народен представител върна салдото към тях.

Гласоподавателите ще решат сред член на учебния съвет на Демократическата партия и новопостъпил републикански политически претендент в изборите за окръг Бъкс, които биха могли да дадат Демократите имат малко по-голямо преимущество в Камарата.

Демократите направляваха Камарата с един глас, до момента в който конгресменът Джон Галоуей подаде оставка през декември, с цел да стане магистратски областен арбитър. Оставката на републикански законодател предходната седмица прекъсна партийната връзка, създавайки 101-100 демократическо болшинство, до момента в който гласоподавателите в североизточна Пенсилвания не изберат негов заместител на други специфични избори на 23 април.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР