Хари Стайлс сякаш беше принуден да се прикрие, след като

...
Хари Стайлс сякаш беше принуден да се прикрие, след като
Коментари Харесай

Хари Стайлс на почивка в Италия с двойник, скри новата татуировка

Хари Стайлс като че ли беше заставен да се прикрие, откакто беше сниман с завладяваща татуировка по време на ваканцията си в Порто Ерколе, Италия.

Певецът от „ As It Was “ е добре прочут с това, че е затрупан с мастило, неотдавна обаче той влезе в заглавията на вестниците, откакто почитателите му видяха нов татус, който изглеждаше като сантиментален жест.

Докато се наслаждаваше на разходка с лодка дружно с колежката си - модела на Victoria's Secret Жаклин Яблонски и Джеймс Кордън, Хари разкри татуировка с надпис " Оливия " на горната част на бедрото си.

Harry Styles relaxes in Italy after tour. Rumors of involvement with Olivia Wilde continue.
— Tattoo Monthly (@TattooMonthly)
Мастилото се оказва увещание за краткотрайния му романс с актрисата Оливия Уайлд.

Двойката се срещаше сред януари 2021 година и ноември 2022 година, откакто се срещна на снимачната площадка на кино лентата на Уайлд " Не се притеснявай, скъпа ".

Въпреки че това към момента не е доказано, почитателите са уверени, че творбата е респект към 39-годишната му някогашна.

Изглежда обаче, че вниманието му е било нежелано, защото Хари беше сниман облечен, до момента в който продължаваше да почива в Италия.

Бившият член на One Direction беше видян да се излежава късно вечерта с приятеля си и двойник Ксандър Риц.

По-късно към тях се причисли още един другар и групата можеше да бъде забелязана да си прави фотоси на живописна панорама.



За разлика от предходната си екскурзия, на която беше облечен единствено в нищожни къси панталони и слънчеви очила, Хари скри тялото под необятни облекла.

Въпреки това той резервира небрежната си визия с няколко разкопчани копчета на ризата.

В момента звездата се любува на време отвън сцената, откакто неотдавна завърши интернационалното си турне Love on Tour, което продължи две години.

Той изнесе концерти в Съединени американски щати, Южна Америка, Азия, Европа и Австралия, като последното шоу се състоя предходната седмица в Реджо Емилия, Италия.

— DamitaWilson90 (@DamitaWilson90)
В началото на последния си концерт Хари се развълнува, като се обърна към тълпата от над 120 000 почитатели на италиански език, с цел да показа какво е означавало турнето за него.

Според Italy 24 News той споделя: " Последните две години от живота ми бяха прелестен подарък и е в действителност доста особено да завърша турнето си тук, в тази страна, която има особено място в сърцето ми. "

След това Хари призна, че е " доста изтощен, само че доста, доста благополучен ", откакто е изнесъл 173 концерта от началото на турнето през септември 2021 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР