Хари Стайлс май трябва да се прикрива повече, след като

...
Хари Стайлс май трябва да се прикрива повече, след като
Коментари Харесай

СМОТАНЯК! Хари Стайлс си татуира бившата

Хари Стайлс май би трябвало да се прикрива повече, откакто папараци го спипаха с несъответствуваща татуировка в Порто Ерколе. Певецът е добре прочут с това, че е затрупан с мастило. Докато се наслаждаваше на разходка с лодка дружно с модела Жаклин Яблонски и Джеймс Кордън, Хари разкри татуировка с надпис " Оливия " на горната част на бедрото си.

Мастилото се оказва увещание за краткотрайния му романс с актрисата Оливия Уайлд, която смотанякът е побързал да изпише на тялото си.

Двойката се срещаше сред януари 2021 година и ноември 2022 година, откакто се срещна на снимачната площадка на кино лентата на Уайлд " Не се притеснявай, скъпа ".

Въпреки че това към момента не е доказано, почитателите са уверени, че татуировката е респект към 39-годишната му някогашна.

В момента ХАри се любува на времето си отвън сцената, откакто неотдавна завърши интернационалното си турне, което продължи две години.

Той изнесе концерти в Съединени американски щати, Южна Америка, Азия, Европа и Австралия, като последното шоу се състоя предходната седмица в Реджо Емилия, Италия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР