Хари Стайлс е големият победител на британските музикални награди Брит,

...
Хари Стайлс е големият победител на британските музикални награди Брит,
Коментари Харесай

Хари Стайлс е големият победител на британските музикални награди "Брит"

Хари Стайлс е огромният победител на английските музикални награди " Брит ", връчени тази нощ в Лондон, предадоха международните организации.

Певецът завоюва оценката в общо четири категории - за албум на годината за " Harry's House ", за полово неутралната категория реализатор на годината, за ария на годината за " As It Was " и за най-хубав поп/ар енд би реализатор.

Така Хари Стайлс реализира победа в четирите  категории, в които бе номиниран. При приемането на премиите той благодари и на някогашните си сътрудници от бандата " Уайн Дайрекшън ".

" Имам толкоз положителни мемоари от премиите " Брит ", тъй че благодаря ви, че ми връчихте още няколко от тях. Добре е да съм си у  дома ", пошегува се артистът, когато се качи на сцената, с цел да получи оценките. Той благодари на фамилията си, че го е подкрепяло, обичало го е и е било търпеливо с него.

" И желая да благодаря на майка ми, която ме записа за присъединяване в " Екс фактор " без да ми каже ", сподели още артистът и призна, че без майка си в този момент е нямало да бъде на сцената, с цел да приема премиите. По същата причина той благодари и на някогашните си сътрудници от " Уан Дайрекшън ".

На церемонията в Лондон английската инди поп група " Ует лег " завоюва " Брит " в две категории  -  за английска група и за най-хубав нов реализатор. Чаровната Беки Хил получи оценката в категорията за най-хубав денс реализатор. А групата " 1975 " бе отличена в категорията за най-хубава рок тайфа. Британският рапър Айч получи премията в категорията за най-хубав рап/хипхоп реализатор.

Бионсе си потегли с две награди " Брит " за най-хубав интернационален реализатор и за най-хубаво интернационално осъществяване за " Break My Soul ". Ирландската тайфа " Фонтейнс Ди Си " получи премията за най-хубава интернационална група.

Момичешката тайфа " Фло " бе определена за най-хубав нов реализатор, а Давид Гета за продуцент на годината, до момента в който Кид Харпун стана композитор на годината.

Наградите " Брит " бяха връчени близо седмица след връчването на премиите " Грами ". Церемонията се състоя в лондонската зала " О2 Арена " и водещ беше комикът Мо Гилиган.

Отличията бяха белязани от дискусия, тъй като във водещата полово неутрална категория  - тази за реализатор на годината, номинираните бяха все мъже. Ето за какво Хари Стайлс напомни на церемонията имената на всички дами, които също са заслужавали да бъдат номинирани.

Изображение: Getty Images; Инфо: БТА/Габриела Големанска

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР