Хари Магуайър все още е част от Манчестър Юнайтед, но

...
Хари Магуайър все още е част от Манчестър Юнайтед, но
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед претърпял колосални загуби от Магуайър

Хари Магуайър към момента е част от Манчестър Юнайтед, само че има опция прехвърлянето му в Уест Хем да се реализира до края на трансферния прозорец.

Двата клуба от дълго време стигнаха до съглашение за размера на трансферната сума – 35 млн. евро, само че бранителят не съумя да контракти персоналната си заплата.

Уест Хем му предложи 4-годишен контракт на стойност 140 000 евро на седмица, което е с 81 500 евро по-малко от сумата, която взема в Юнайтед.

От „ Олд Трафорд “ са решили да поемат разликата за оставащите 2 години от контракта, което е общо към 7 млн. евро, само че Мвагуайър е уверен, че може да завоюва по-добри условия, в случай че напусне като свободен сътрудник.

The Sun твърди, че не е изключено Юнайтед даже да усили парите, което ще се смята като вид „ обезщетение “, а Магуайър ще получи главозамайваща сума от хазната на Юнайтед.

„ Червените дяволи “ заплатиха 87 млн. евро на Лестър, а по-късно похарчи към 42,5 млн. евро за заплати през четирите години и се чака са похарчи още 8 млн. евро във тип на обезщетение.

След като влязат предстоящите 35 млн. евро от Уест Хем се оказва, че Юнайтед ще е похарчил за Магуайр 102,5 млн. евро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР