Хари Магуайър иска Гарет Саутгейт да остане начело на Англия

...
Хари Магуайър иска Гарет Саутгейт да остане начело на Англия
Коментари Харесай

Хари Магуайър рискува гнева на сър Джим Ратклиф с честно признание за Гарет Саутгейт

Хари Магуайър желае Гарет Саутгейт да остане отпред на Англия след Европейското състезание това лято, макар интереса към услугите му от Манчестър Юнайтед.

53-годишният Саутгейт преобрази ориста на националния тим след напускането на Сам Алърдайс преди съвсем осем години. Той изведе Трите лъва до полуфинал на Световното състезание и беше на косъм от славата на Евро 2020, губейки финала с дузпи.

Звездата разкри по-рано тази седмица, че Инеос, воден от новия Манчестър Частният притежател на Юнайтед сър Джим Ратклиф дефинира Саутгейт като своя цел номер 1, с цел да размени Ерик загар Хаг, в случай че бъде направена мениджърска смяна това лято. Холандецът остава под напън и дълготрайното му бъдеще в клуба, в този момент Ратклиф и сътрудник, които дават отговор за спортните интервенции, надалеч не е несъмнено.

Магуайър, който е неразделна част от тима на Англия под управлението на Саутгейт от години, сигурно ще има изгода, в случай че заеме най-високия пост в Олд Трафорд - само че той поддържа шефа на Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР