Хари Кейн се представя на изключително високо ниво с екипа

...
Хари Кейн се представя на изключително високо ниво с екипа
Коментари Харесай

Хари Кейн без хетрик в Бундеслигата макар да вкара 4 пъти по 3 гола

Хари Кейн се показва на извънредно високо равнище с екипа на Байерн Мюнхен, откакто дойде на „ Алианц Арена “ през лятото. От началото на сезона той има 30 гола в 25 мача в Бундеслигата, само че знаете ли за какво няма нито един хеттрик досега?

Да, Хари Кейн в четири мача досега означи три попадения, само че съгласно Бундеслигата той няма нито един хеттрик в немския хайлайф. Обяснението е много нелогично и може би необичайно за незапознатите с тази любопитна хрумка на германците.

За да се зачита един хеттрик в Бундеслигата, той би трябвало да е маркиран в границите на едно полувреме. Това обаче е единствено половината изискване. Освен това, никой не би трябвало да отбелязва сред трите попадения на голмайстора, в тази ситуация Кейн. Вчера, 9 март, англичанинът вкара три гола при триумфа с 8:1 над Майнц 05. Два от головете му обаче бяха през първото полувреме, а третият – през второто.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harry Kane (@harrykane)

На 23 септември в мач от петия кръг Кейн разпечата на три пъти вратата на Бохум, само че „ наруши “ и двете условия, реализирайки в разнообразни полувремена, а няколко негови съотборници се разписаха сред попаденията му в мача, извоюван със 7:0. Хари Кейн беше най-близо до хеттрик при триумфа с 8:0 над Дармщат. Той се разписа три пъти за едно полувреме. Между неговите голове обаче на два пъти вкараха Джамал Мусиала и Лерой Сане, а Томас Мюлер също осъществя.

Никой не „ прекъсна “ трите гола на Кейн и в Дер Класикер против Борусия Дортмунд. Дайо Упамекано означи за 1:0, а останалите три гола за успеха с 4:0 бяха на Хари Кейн. Първият обаче падна през първото полувреме, а останалите два – през второто.

Източник: dsport.bg

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР